Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bičiulės dizainerės papuošta Eglė Jackaitė: „Dar niekada neturėjau žalios suknelės“

Drabužių prekės ženklas „LiZa Svajos“ atšventė dvejų metų gimtadienį ir įkurtuves naujose patalpose. Šventinio vakaro vedėja buvo aktorė, renginių vedėja Eglė Jackaitė, kuri specialiai šiai progai pasipuošė „LiZa Svajos“ kurta žalia suknele.
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė / Sigitos Lubauskės nuotr.
Temos: 1 Eglė Jackaitė

„Tiesą sakant, iki šiol niekada neturėjau žalios spalvos suknelės. Kadangi esu Eglė, vengiau žalios spalvos, nes ir taip artimi bičiuliai dažnai juokauja, kad per Kalėdas puoš mane. Tačiau aš pasitikiu „LiZa Svajos“ įkūrėjos Linos Zaveckienės kūryba bei improvizacijomis. Pastaruoju metu ji – mano asmeninė dizainerė. Ir šįsyk Linutės kurta suknelė su kaupu pateisino visus mano lūkesčius – ji žaisminga ir patogi, tinka tiek kas dienai, tiek  šventei“, – šypsojosi E.Jackaitė.

Šventės metu klaipėdietė drabužių kūrėja Lina Zaveckienė džiaugėsi, kad per dvejus metus  jos veikla, kuri prasidėjo nuo mažos svajonės drabužius kurti tik sau ir savo šeimai, virto rimtu verslu.

Sigitos Lubauskės nuotr./Vakaro akimirka
Sigitos Lubauskės nuotr./Lina Zaveckienė

„Esu labai laiminga. Širdis džiaugiasi, kad aplinkui mane tiek daug mielų, nuoširdžių ir mano kūrybą vertinančių žmonių. Per tuos metus mano klientų  ratas stipriai pagausėjo, todėl ir patalpas privalėjau pakeisti. Jei anksčiau į pas mus per dieną  užsukdavo viena kita klientė, tai dabar – jų ateina dešimtys. O netrukus pristatysiu ir naują rudens žiemos kolekciją“, – sakė dizainerė.

Gimtadienyje dalyvavo tik artimiausi Linos Zaveckienės bičiuliai bei ištikimiausi jos kūrybos gerbėjai. Vakaro metu skambėjo džiazo dainininkės Ievos Jotkėlaitės-Asočakovos (Lady-i) dainos.

Sigitos Lubauskės nuotr./Vakaro akimirka
Sigitos Lubauskės nuotr./Lina Zaveckienė ir Inga Grubliauskienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius