Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Demi Moore ant žurnalo W viršelio: ar tai tikrai jos kūnas

Demi Moore, susifotografavusi žurnalo W viršeliui sukėlė apkalbų bangą, kai blogeriai pradėjo tvirtinti, neva jos kūnas ant viršelio priklauso modeliui iš Lenkijos Anjai Rubik, rašo telegraph.co.uk.
D.Moore šypsena – be vieno danties.
D.Moore / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Demi Moore

Mados stebėtojai atskleidė nepaprastą panašumą tarp žurnalo viršelio ir Rubik fotografijų, darytų tuomet, kai ji vilkėjo tą pačią Balmain suknelę ant podiumo šiais metais Paryžiuje.

Jie tvirtina, kad kaklas, raktikaulis ir rankos yra beveik identiškos abiejose nuotraukose ir kad Moore galva buvo uždėta ant modelio Rubik kūno.

Vienas fotografas pasiūlė paaukoti 5 tūkst. dolerių labdarai, jei 47-erių Moore įrodys, kad žurnalo viršelis nebuvo retušuotas.

Kai iš pradžių buvo pradėta kalbėti, jog Moore klubai ant žurnalo viršelio paploninti, aktorė „originalią” nuotrauką išpublikavo savo puslapyje „Twitter”. Ji sakė: „Mano klubai nebuvo paliesti... Tiesiog jie pakreipti į vieną pusę… ar nematote? Idiotai. Man patinka ši nuotrauka, aš tik galiu pasakyti, jog norėčiau, kad toks geras apšvietimas mane lydėtų visą dieną.

Tačiau fotografas ir rašytojas Anthony Citrano metė iššūkį aktorei: „Tai nėra originali nuotrauka. Aš tai pradėjau, todėl aš ir baigsiu. Paaukosiu pinigų labdarai, jei tai originali nuotrauka.” D.Moore vis dar neatsakė fotografui, parašiusiam per svetainę „Twitter”.

Žurnalo W atstovas sakė, kad žurnalas „nepadarė nieko neįprasto su Demi Moore fotografija ant W viršelio. Demi yra nepaprastai graži moteris ir mes matome, kad mūsų viršelis tai atspindi“.

Palyginti nuotraukas galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius