-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerio Roberto Kalinkino fotosesijoje – Astos Valentaitės stilius ir dvimetrinis pitonas

Aiškiai atpažįstami dizainerio Roberto Kalinkino siluetai, stilistės Astos Valentaitės lengva ranka ir fotografo Roko Darulio laikomas objektyvas – netikėtos ir profesionalios fotosesijos formulė. Šįkart jos rezultatas – dizainerio pavasario/vasaros kolekcijos vizuali istorija „The lightness of being“.
Roberto Kalinkino pavasario/vasaros kolekcijos modeliai
Roberto Kalinkino pavasario/vasaros kolekcijos modeliai / Roko Darulio nuotr.

Nuotraukų autorius – jaunas, tačiau jau gerai žinomas fotografas Rokas Darulis, po kelerių metų, praleistų Londone, grįžęs gyventi į Lietuvą. „Rokas turi talent parodyti asmenybę, portretą, švarias linijas ir išgrynintą idėją. Jo stilius labai skiriasi nuo mums įprasto, o man labai svarbu nuolat bandyti naujas idėjas, nesustingti, tad ši patirtis man davė daug minčių ir įkvėpimo“, – pasakoja R.Kalinkinas.

Fotosesijai stilistė Asta Valentaitė parinko lengvus siluetus, gaivias spalvas – baltą, jūros mėlyną, garstyčių, aksominę, gilią juodą. Nuotraukose atsispindi šviesos virsmas tamsa, lengvumo – aštrumu. Kaip ir R.Kalinkino kolekcijose, čia viskas paremta kontrastais, paradoksais, tuo pačiu išlaikant proporcijas ir grynumą.

„Pakvietėme Astą būti šios fotosesijos stiliste, nes numanėme, kad jos braižas labai tiks nuotraukų idėjai – švarūs, gaivūs, vasariški deriniai. Asta yra sakiusi, kad jai patinka Roko Darulio stilius, o ir mes jau seniai norėjome su juo padaryti bendrą projektą, tad viskas šįkart puikiai susidėliojo į vietas – surinkome labai stiprią komandą ir dabar džiaugiamės fantastišku rezultatu“.

Didžiausia fotosesijos atrakcija, be abejo, buvo  pitonas, simbolizuojantis aistrą ir nuodėmę. „Dviejų metrų ilgio pitonas – įspūdingas, baugus, bet tuo pačiu be galo gražus sutvėrimas. Jis buvo puikus modelis – tarsi gimęs pozuoti. Apsivijęs manekenę Rūtą ramiai pozavo ir laukė, kol pagausime gražiausią kadrą. Jis buvo dienos žvaigždė ir visos komandos numylėtinis“ – šypsosi dizaineris ir priduria – „Gyvatės simbolis yra ir mūsų logotipe, mums jis svarbus, todėl pasirinkome jį įamžinti ir nuotraukose.“

Roko Darulio nuotr./Roberto Kalinkino pavasario/vasaros kolekcijos modeliai
Roko Darulio nuotr./Roberto Kalinkino pavasario/vasaros kolekcijos modeliai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius