Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizaineris Liutauras Salasevičius savo švarką papuošė vestuvių planuotojos Lauros Vagonės atvaizdu

Dizaineris Liutauras Salasevičius dažniausiai siejamas su vestuvinėmis suknelėmis. Juk jis būtent jas kuria ir tai daryti jam sekasi puikiai. Tačiau niekas nesakė, kad elegancijos genijus negali sukurti puošnaus, perlais nusagstyto vyriško švarko. Būtent tokį apdarą dizaineris sukūrė ne kam kitam, o pats sau.
Liutauras Salasevičius
Liutauras Salasevičius / Gretos Skaraitienės/ Asmeninio albumo nuotr.
Liutauras Salasevičius ir Laura Vagonė
Liutauras Salasevičius ir Laura Vagonė

„Nusprendžiau, kad dėl darbų su Laura Vagone visiškai nesusitinkame, taigi jos veidą užsidėjau ant švarko, – kalbėdamas su portalu Žmonės.lt juokėsi L.Salasevičius – Kita priežastis, kodėl nusprendžiau tai padaryti – šį savaitgalį eisiu į vestuves, o jaunikis man neleido ateiti su Laura. Sakė, kad mes visur ateiname labai pasipuošę. Taigi aš eisiu apsivilkęs švarką su Lauros atvaizdu, nes nenoriu su ja skirtis.“

Dizaineris savo paties siūtą švarką papuošė L.Vagonės atvaizdu – nuotraukoje pamaldžiai rymanti vestuvių planuotoja primena Mergelę Mariją.

„Pirmiausia, išsirinkau Lauros nuotrauką. Šią, kuri yra ant švarko, dariau aš pats. Tuomet ją atspausdinau ant švarko ir nusagsčiau perlais, rubinais, aukso juostelėmis, kniedėmis bei kitomis puošmenomis“, – apie savo naujausią kūrinį pasakojo Liutauras.

Puošnaus švarko nuotrauka Liutauras pasidalino savo socialinio tinklo Facebook.com paskyroje ir iš karto susilaukė įvertinimo. Maža to, švarką su L.Vagonės atvaizdu įsigyti užsimanė ir dainininkas Ruslanas Kirilkinas. Jis komentaruose po nuotrauka teiravosi, kiek kainuoja šis Liutauro kūrinys. Portalui Žmonės.lt L.Salasevičius pripažino, kad švarkas jam labai brangus, todėl niekam jo parduoti neketinantis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius