Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizaineris Seržas Gandžumianas: „Vyriškumą pabrėžia blizginti batai, o ne išgerto alaus litrai“

Į Lietuvą neišvengiamai artėjant šalčiams, dizainerio Seržo Gandžumiano pasiteiravome, kaip turėtų atrodyti vyras, kad nesušaltų, bet išliktų stilingas. „Žavus, nepamirštantis, kad jis yra vyras ne dėl to, kad geria alų. Damos palydovas, kuris visada blizgina batus, prižiūri save ir, be abejo, nepamiršta kvepalų. Šios taisyklės galioja ne tik šaltuoju metų sezonu, jos – amžinos“, – džentelmeniškumą akcentavo mados kūrėjas.
Seržas Gandžumianas
Seržas Gandžumianas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

S.Gandžumianas atviravo, jog jam itin malonu matyti, kad lietuviai vyrai vis dažniau pirmenybę teikia stiliui, grožiui ir harmonijai, o ne praktiškumui, nes supranta, jog Žemėje gyvena ne vieni, o su antrąja puse.

„Tačiau tai ne vienintelė priežastis – stilius pirmiausia yra reikalingas pačiam vyrui. Tik po to, kai pamilsti savo įvaizdį, pamilsti ir visą likusį pasaulį, imi vertinti dizainą ir kūrybiškus sprendimus“, – kalbėjo vyriškos mados kūrėjas.

S.Gandžumianas patarė, kaip nepasimesti tarp žieminių paltų gausos. „Vieno mano kliento pirminis tikslas buvo pasisiūti žieminį paltą, apsaugantį nuo 30 laipsnių šalčio. Vis dėlto mes apsistojome ties galantišku, plono kašmyrinio audinio paltu, kuris neapsaugos nuo stipraus šalčio, tačiau bus labai elegantiškas“, – pasakojo dizaineris.

Kai pamilsti savo įvaizdį, pamilsti ir visą pasaulį, imi vertinti kūrybiškus sprendimus.

Paklaustas, kaip šią žiemą vyras gali išsiskirti iš minios, dizaineris juokavo: „Išsiskirti galima ir šaudant parduotuvėje, o stilingam reikia būti savo išvaizda ir vidumi.“ S.Gandžumiano nuomone, svarbu jausti, jog drabužių ir aksesuarų harmonija pakelia nuotaiką ir padeda augti asmenybei.

„Man visuomet labai malonu stebėti žmones, kurie rūpinasi ne tik savo išvaizda, bet ir maistu, manieromis. Ir supranta, kad žmogaus laisvė baigiasi ten, kur prasideda kito laisvė“, – sakė S.Gandžumianas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius