Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotosesijoje nuotaka tapusi gražuolė Ernesta Kalinauskaitė: „Nesuskaičiuočiau, kiek kartų vilkėjau vestuvinę suknelę“

Pirmadienio popietę pristatyta naujuoju „Vamp mados namų“ ir parodos „Mūsų vestuvės 2013“ reklamos veidu tapusios gražuolės Ernestos Kalinauskaitės fotosesija, kurioje ši virto tikrą gulbę primenančia nuotaka. Anot pačios E.Kalinauskaitės, nuotaką įkūnyti jai tenka dažnai, o tai, matyt, lemia gyvenimiški sutapimai.
Ernesta Kalinauskaitė
Ernesta Kalinauskaitė / Victor Morozov nuotr.

2009-aisiais konkurse „Mis Lietuva“ pelniusi pirmosios vicemis titulą ir aktyviai besidarbuojanti kaip modelis E.Kalinauskaitė portalui Žmonės.lt pasakojo, jog gavusi kvietimą tapti „Vamp Mados Namų“ reklaminiu veidu sutiko itin noriai. „Pažįstu tuos žmones, todėl buvau tikra, kad bus kažkas gražaus“, – neabejojo ji.

Merginai vilkėti vestuvinę suknelę jokia avantiūra – dirbdama modelio darbą ji dažnai įkūnija nuotaką, dalyvauja lietuvių ir užsienio dizainerių vestuvinių suknelių kolekcijų pristatymuose.

„Dirbdama modelio darbą dažniausiai fotografuojuosi su tokiomis suknelėmis. Nesuskaičiuočiau, kiek kartų vilkėjau vestuvinę suknelę“, – juokiasi mergina ir priduria: matyt, tai gyvenimiški sutapimai.

Fotosesijos rezultatais E.Kalinauskaitė, kaip ir tikėjosi, liko patenkinta. „Fotosesijoje nuotaika buvo pakili – man patiko šių suknelių stilius, visa komanda. Esu patenkinta rezultatu, o darbas gavosi kaip malonumas“, – šypsosi modelis.

Fotosesijoje dirbo fotografas Victoras Morozovas, plaukų stilistė Ramona Masauska, makiažą kūrė Daiva Morozova.

Paklausta, ar ši fotosesija galėtų būti gyvenimiška repeticija prieš tikras vestuves, mergina patikino, kad šiuo metu apie jokias vestuves net norėdama nepagalvotų: bene prieš pusę metų ji ir mylimasis Arvilas pasuko skirtingais keliais, o naujo širdies draugo mergina kol kas neturi.

„Deja, mūsų keliai išsiskyrė prieš pusmetį, todėl nieko neplanuoju. Nesu linkusi sieti asmeninio gyvenimo ir darbo, todėl ir apie prietarus negalvoju“, – patikino E.Kalinauskaitė.

Victor Morozov nuotr./Ernesta Kalinauskaitė
Victor Morozov nuotr./    Ernesta Kalinauskaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius