-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gatvės stilius: eklektiški stiliaus žaidimai

Šiandienos nuotraukos herojai mūsų rubrikoje atsidūrė ne dėl harmoningo stiliaus ar aktualiausių tendencijų pritaikymo, o tiesiog dėl to, kad atrodė išties išskirtinai ir patys mėgavosi tuo.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Marijos Palaikytės nuotr.

Visgi aptarti yra ką... Jau ne kartą minėjau, kad niekada nėra vienos pagrindinės tendencijos – juk tuomet visi vaikščiotų apsirengę vienodai! Tokia pati situacija ir su aktualiausiais nūdienos audiniais: tuo pat metu, kai globaliai prisimenamas tarsi natūralumo simboliu laikomas linas, klesti ir vis tobulėjantys sintetiniai audiniai.

Taigi, tuo pat metu mados pasaulis šlovina ir lininius drabužius ir, pavyzdžiui, štai tokius, kaip šiandienos nuotraukos herojės, lengvučius, kokybės ir patogumo prasme gerokai evoliucionavusius „lietpalčius“.

Kalbant apie nuotraukoje įamžintą vaikiną ir turint omeny Lietuvoje kol kas kukliai paplitusius elektorinius rūkalus, mano dėmesį patraukė būtent šis jo „aksesuaras“.

Bet ne apie rūkimo žalą noriu pakalbėti, o apie tai, kaip su mada tiesiogiai nesusijęs, bet gyvenimo būdo reikmėms priskiriamas įrenginys išpopuliarėja ir tampa įvaizdžio dalimi.

Pripažinkime – nors ir nemažos apimties šis įtaisas, tikrai tilptų kišenėje. Bet ne – jis išdidžiai pakabintas ant kaklo, o prilaikanti juostelė išmarginta viliojančiais kompanijos šūkiais.

Taigi, tik primenu – mada yra neišvengiama!   

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius