Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Gatvės stilius: florentietiškas sodrumas

Kol Lietuvoje pavasariškas nuotaikas netikėtai išsklaidė darganotas oras, siūlau pasigrožėti florentietišku stiliumi. Šis vyras mano akį patraukė savo ryškiaspalviu įvaizdžiu! Italijoje vyrų tarpe apskritai labai populiaru rinktis sodrių, ryškių spalvų kelnes ir jas derinti net ir su tradiciniais marškiniais bei tamsiais švarkais.
Gatvės stilius Florencijoje
Gatvės stilius Florencijoje / Marijos Palaikytės nuotr.

Šios nuotraukos herojus visgi daug ryžtingiau formavo savo stilių: nuostabus įvaizdžio pamatas – sodrios geltonos spalvos paltas, puoštas tamsesnio garstyčių atspalvio detalėmis ir puikiai derantis prie išraiškingų raudonų kelnių. Abi dominuojančios spalvos puikiai tiktų ir ateinančiam rudens sezonui.

Man šio įvaizdžio silpnoji vieta yra batai... Kažkaip lyg ir primena „Dr.Martens“ kūrybinius vingius, kurie šiuo konkrečiu atveju gal ir nėra geriausia asociacija.

Tiesiog puikus pasirinktas laisvamaniškas krepšys-kuprinė! Šiuolaikinis vyras tikrai nebeišsiverčia be talpios rankinės, tad tikiuosi, kad greitu metu ir Lietuvoje nebebus stebuklas sutikti vyrus ar vaikinus su stilingomis masyviomis rankinėmis.

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius