Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Gatvės stilius: kai dar tikėjom, kad jau pavasaris

Ši drąsi moteris prisipažino, kad tądien iš aplinkinių sulaukė kritikos dėl pasirinktos ryžtingai pavasariškos avalynės. Bet ar pelnytai?
Gatvės stilius Vilniuje
Gatvės stilius Vilniuje / Marijos Palaikytės nuotr.

Aš nuotraukos herojės įvaizdį visgi vadinčiau žavingu. Neįpareigojančių formų, vienspalvio, juodo drabužių derinio pagrindiniai akcentai, be abejo – aksesuarai. Stilingi apvalių formų akiniai nuo saulės – tiesiog pavydėtinai puikūs!

Bet visgi šio įvaizdžio drąsusis prieskonis neabejotinai yra basutės! „Metallic“ žvilgesys yra ir artimiausiu metu bus tikrai madingas, o patogi pakulnė suteikia nesuvaržyto žmogaus įspūdį.

Manau, kad Lietuvoje yra labai suabsoliutinta taisyklė, jog basutės gali būti tik basos kojos apavu. Tikiu, kad dažnam dar sapnuojasi košmarai apie tautiečių vyrų vasariškus kojinių bei atvirų batų derinius.

Bet moterims, ypač meniškesnės sielos atstovėms, ši taisyklė nėra tokia griežta. Sutinku, kad ne visais atvejais ir tuo labiau ne visur reikėtų eksperimentuoti derinant kojinių ir atviros avalynės variantus, bet net ir mados kūrėjai dažnai nebijo pasiūlyti tokių ekstravagantiškesnių derinių.

Šiuo konkrečiu atveju, aš būčiau pasirinkusi dar tamsesnes, visai nepermatomas pėdkelnes, bet apskritai kūrybiškesnėms moterims bei merginoms basučių bei kojinių derinių nereikėtų paniškai bijoti – bent jau tol, kol jūsų dienotvarkėje nėra įkyriai oficialių susitikimų.

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius