-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gatvės stilius: maištaujantys akcentai!

Šiandienos stilingoji suteikia galimybę aptarti naujausioms tendencijoms paklūstantį, bet kartu maištaujančių detalių nevengiantį įvaizdį. Šį gana grubų, patogumo prioritetą išreiškiantį derinį vainikuoja šunyčio veislės pasirinkimas – kaip sakoma, mažieji augintiniai dažnai yra labai panašūs į savo šeimininkus...
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Marijos Palaikytės nuotr.

Dėmesio vertas avalynės pasirinkimas – tokios, tarsi vaikystę menančios basutės šiemet tiesiog užkariavo stilingųjų simpatijas!

Europos miestų gatvėse pastebima visa gausybė tokio tipo sintetinio audinio, visa pėdą apglėbiančios, vasariškos avalynės variantų: ypač dažni perregimi įvairiausių spalvų dizainai, pagyvinti įvairaus aukščio, dažniausiai bespalvio silikono  platforma arba plonu padu.

Apskirtai, pėdas, o neretai ir blauzdas tarsi įrėminanti, gladiatoriaus tipo avalynė, grįš į madingiausiųjų topus, bet, turėkite omenyje, iškils pavojus jūsų vasariškai lygiam blauzdų įdegiui.

Apie egzotiškas, tropikų spalvas ir jų aktualumą šiemet – jau kalbėjau (pvz.: apie ryškų nagų laką), bet džiugu, kad šį kartą matome kiek išraiškingesnį šios tendencijos pritaikymo būdą: viena sruoga maištininkė – puikus, kiek valiūkiškas, įvaizdžio akcentas!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius