Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: pavydėtinai drąsus ir sėkmingas pasirinkimas

Šiandienos stilingąjį, sutiktą Italijoje, galėčiau apibūdinti tiesiog, kaip atgaivą akims! Išties išskirtinės išvaizdos vyriškis tiesiog prikausto dėmesį ir atrodo, kad net ir suoliukas, ant kurio taip išdidžiai įsitaisius mėgaujamasi pavasariu, puikiai tinka prie pasirinkto drabužių derinio.
Gatvės stilius Italijoje
Gatvės stilius Italijoje / Marijos Palaikytės nuotr.

Nors rinkdamasis audinius nuotraukos herojus akivaizdžiai aplenkia vienspalvius variantus – galutinis suformuotas įvaizdis kažkaip magiškai harmoningas ir iš tiesų nepaliekantis abejingų.

Šiemet taip madingos mėlynos spalvos dominavimas puikiai atsiskleidžia net ir visoje šioje gausybėje raštų, smulkių bei itin masyvių detalių. Nors nesu didžiųjų valstybių tautinės simbolikos atspindžių madoje gerbėja, tenka pripažinti, kad masyvus, amerikonizmu dvelkiantis, šalikas tiesiog įkyriai tobulai dera prie kostiumo kolorito ir smagu, kad tradiciškai žiemos aksesuaras tampa svaria įvaizdžio dalimi net ir prasidedant šiltajam sezonui.

Na, bet italai visada rengiasi ne pagal termometrą, o pagal kalendorių – kol dar oficialiai nesulaukėme vasaros, šiukštu nevalia išsiplikinti kaip ilgiausiai saulės nemačiusiems turistams.

Bet italai visada rengiasi ne pagal termometrą, o pagal kalendorių.

Dažnai tiesiog primygtinai akcentuoju kojinių svarbą vyriškuose garderobuose – nes būtent netinkamai pasirinktos kojinės gali sugadinti visą jūsų iki tol kritikos nenusipelniusį įvaizdį! Juk tikrai nieko nedžiugina solidaus vyriškio begėdiškai atsidengusi blauzda kaskart sėdint susidėjus koją ant kojos…

Italijoje plinta šiuo klausimu dar laisvamaniškesnės tendencijos – kojinės jau yra ne tik funkcionali įvaizdžio dalis, bet dažnai tampa viso derinio akcentu. Tad linkiu daugiau dėmesio kreipti į kartais atrodytų ne itin pastebimas, bet iš tiesų labai reikšmingas detales. Ir tikiuosi, kad šiandienos stilingasis taps drąsesnių pasirinkimų įkvėpimo šaltiniu!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius