Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: puikūs vasariški kontrastai!

Džiaugiuosi galėdama pradėti naują stilingą savaitę dviem žavingai atrodančių merginų pavyzdžiais! Puiku, kad vienu kartu galime palyginti du kontrastuojančius įvaizdžius: jaunatviško maksimalizmo ir šiaurietiško minimalizmo draugystė – šiandienos raktas į dviejų ypač madingų pavasariško stiliaus interpretacijų sėkmę.
Gatvės stilius Italijoje
Gatvės stilius Italijoje / Marijos Palaikytės nuotr.

Tenka pripažinti, raudonplaukė panelė tiesiog kaip iš vadovėlio laikosi šių metų patrumpintų, saikingą nuogo kūno ruoželį atskleidžiančių, palaidinių ir pieštuko formos sijonų derinimo tendencijos. O sodri, išraiškinga, atsikartojanti raudona spalva puikiai atskleidžia nuotraukos herojės charakterį ir galutinį įvaizdį padaro tiesiog nepaliekančiu abejingų. Ak, tos valiūkiškos raudonplaukės!..

Iš pirmo žvilgsnio kiek užgožta tamsiaplaukė mergina akivaizdžiai palaiko labiau minimalistinį, šiaurietiškos pasaulėjautos laisvalaikio stilių. Tačiau geriau įsižiūrėjus, norisi pagirti jos „oversized“ tipo marškinėlių, dekoruotų milžiniškomis kišenėmis, žavesį. Ir kas sakė, kad juoda – vasarai netinkama spalva?

Iš tiesų, puikūs ir abiejų merginų aksesuarai: universali ir, sakyčiau, kiekvienos moters ar merginos garderobe būtina – kūno spalvos delninė, išraiškingi ir svarbiausia prie veido formos tinkantys akiniai bei patogi (kaip matome nebūtinai sportinio stiliaus), ilgiems pasivaikščiojimams, neatmenamų laikų senamiesčio grindiniu, tinkama avalynė!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius