-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: ryškiaspalvių plaukų tendencija ir dviprasmiški aksesuarai

Šiandienos stilingoji pagaliau suteikia šansą pakalbėti apie netikėtai, bet gan užtikrintai užsienio žvaigždžių tarpe plintančią ryškiaspalvių, dažniausiai mėlynų ar violetinių, plaukų tendenciją. Šis pradžioje išsišokimu laikytas savitos šukuosenos formavimo būdas dabar užsitarnavo net ir akivaizdžiai „nepankuojančių“ įžymybių simpatijas.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Marijos Palaikytės nuotr.

Dažnai pabrėžiu, kad niekada nebūna vienos tendencijos – taip pat yra ir su šukuosenomis. Apskritai, šio laikotarpio tendencija yra natūralaus, nedažyto plauko kultas, bet tuo pačiu madingiausiųjų tarpe aptinkame ir šią ryškiaspalvių plaukų idėją. Jos viena kitai akivaizdžiai prieštarauja, tačiau būtent tai sudaro galimybę kiekvienam pasirinkti kuriai pusei norime atstovauti... Kad ir kaip ten bebūtų net ir šios ryškiaspalvės maištautojų tendencijos variacijų aptinkama įvairiausių – nuo visų plaukų perdažymo sintetiniais atspalviais iki kuklesnių, vos keleto ryškiaspalvių sruogų pavyzdžių...

Visgi žvelgiant į šiandienos nuotraukos heroję akivaizdu tai, kad ne tik panelės plaukai nusipelno aptarimo. Kaip gi rankinė?!?!

Nors šios rankinės niekaip nepavadinčiau stilinga ir tikrai nerekomenduočiau niekam išaugusiam iš darželio amžiaus, tenka pripažinti, kad infantilūs aksesuarai užima didelę dalį šiuolaikinės, animacija pagrįstos, Japonijos grožio kultūros. Būtent savotiška, dažniausiai šiuolaikinio Japonijos jaunimo tarpe paplitusi grožio samprata dažniausiai vilioja visus mados pasaulio grandus semtis įkvėpimo būtent šioje margaspalvėje, netikėtų mados eksperimentų perpildytoje kultūroje.

Tačiau kad ir kaip ta šiurpoka rankinė krenta į akis, norėčiau atkreipti dėmesį į kur kas subtilesnį, bet tuo pačiu kur kas labiau intriguojantį „kaklo papuošalą“ - pasaitėlį!  Šis kiek fetišistinis aksesuaras, papildantis odinę skybėlaitę, visam įvaizdžiui suteikia dar daugiau europiečiams nebūdingo dviprasmiškais kraštutinumais pagrįsto misticizmo.

Pasaulis yra toks margas, tad nelikime abejingi reiškiniams, vykstantiems už mūsų komforto zonos!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Visi rubrikos „Gatvės stilius“ herojai – šioje galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius