Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Infekcijos kastinge“ modelių ieškoma ne tik festivaliui „Mados infekcija“

Spalio 26-ąją, trečiadienį, nuo 16 valandos prekybos ir laisvalaikio centras „Panorama“ priklausys madai ir aistra jai degantiems žmonėms. „Panoramoje“ jau trečią kartą vyks vieša festivalio „Mados infekcija“ modelių atranka. Renginio organizatoriai džiaugiasi, kad modelių atrankai tapus viešai joje įdomių veidų ieško vis daugiau mados industrijos atstovų.
Atrankos akimirka
Atrankos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pastaruosius dvejus metus viešas „Infekcijos kastingas“ sutraukia šimtus modelio karjera besidominčių jaunuolių, juos palaikančių draugų ir žiūrovų. Tai didžiausia tokio formato gyvai vykstanti modelių atranka Lietuvoje.

„Mados infekcijos“ prodiuserė Renata Mikailionytė džiaugiasi, kad į atranką ateina ne tik festivalio kolekcijas norintys demonstruoti jaunuoliai, bet ir jų draugai – palaikantys, drąsinantys, stebintys kitus. Taip renginyje sulaukiama daug įdomaus gatvės madai atstovaujančio jaunimo.

R.Mikailionytės teigimu, „Infekcijos kastinge“ galima sutikti ir festivalyje nedalyvaujančių, tačiau sau modelių besižvalgančių dizainerių, taip pat profesionalių modelių agentūrų atstovų, profesionalių fotografų, mados tinklaraščių autorių. Štai kodėl šis renginys yra unikali proga būti pastebėtiems.

„Reikalavimai festivalio modeliams – tiek merginoms, tiek ir vaikinams – išlieka tie patys. Tačiau noriu pabrėžti, kad grožio standartus kiekvienas suvokiame skirtingai, todėl ir viešos modelių atrankos metu dizaineriai visuomet dairosi charizmatiškų, savo vidumi, dvasia stiprių žmonių“, – sako festivalio prodiuserė.

Modelių atrankoje tradiciškai laukiama ir modelių iš agentūrų, ir nepriklausomų modelių, taip pat ir podiumu dar niekada gyvenime nežingsniavusių merginų bei vaikinų.

„Pirmą kartą rudenį vykstančiame festivalyje „Mados infekcija“ bus ir moteriškos, ir vyriškos mados, taigi dizaineriai į atranką laukia atvykstant ir merginų, ir vaikinų. Ypač laukiame mylinčių madą, besidominčių festivaliu „Mados infekcija“ ir trokštančių patekti ant jos podiumo“, – teigia R.Mikailionytė.

Atrankoje laukiama merginų ir vaikinų nuo 14 metų amžiaus. Jų ūgis privalo būti ne mažesnis kaip 172 cm merginoms ir 182 cm vaikinams. Dalyviai turi būti apsirengę tamsiais, prigludusiais drabužiais, merginos – avėti aukštakulnius.

Visos modelių agentūroms nepriklausančios merginos ir vaikinai į prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ 1 aukšto vestibiulį spalio 26 dieną turi atvykti ne vėliau kaip 16 valandą.

Detalius reikalavimus ir informaciją apie modelių atrankos eigą rasite festivalio svetainėje www.madosinfekcija.lt. Kaip modelių atranka „Panoramoje“ vyko šį pavasarį, galite pamatyti čia.

Šiemet pirmą kartą rudenį vykstantis festivalis „Mados infekcija“ savo gerbėjų lapkričio 11–12 dieną laukia Šiuolaikinio meno centre (Vokiečių g. 2, Vilnius). Jau dvyliktame mados renginyje bus pristatyta 16 kolekcijų: 10 iš jų pristatys dizaineriai iš Lietuvos, šešias – svečiai iš Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, Vokietijos, Danijos, Nyderlandų, Latvijos. Festivalio metu galerijoje „AV17“ (Aušros Vartų g. 17, Vilnius) taip pat veiks estų juvelyro Tanelio Veenre'o darbų paroda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius