-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdingoje fotosesijoje – Julijos Žižės grožis ir Aurelijos Beliakaitės suknelės

Jauna dizainerė Julija Žižė dažnai gerbėjus stebina stovėdama anapus fotoobjektyvo, šįkart ji tapo vestuvinių ir vakarinių suknelių dizainerės Aurelijos Beliakaitės modeliu. Fotosesija kvepia prabanga: žėrinčios suknelės, „Porsche“ automobilis...

Dvi A.Beliakaitės suknelės sukurtos įkvėptos vasarą Palangoje vykusių lenktynių. Aurelija į lenktynes audringai išlydėjo šiais metais stilingiausiu lenktynių automobiliu išrinktą „Porsche“, kuris tapo fotosesijos akcentu.

Juodomis suknelėmis ir netradiciniais sprendimais garsėjanti dizainerė, šįkart pristato dvi naujas sukneles: šviesią vestuvinę, kuri simbolizuoja meilę, ramybę ir šeimą buvo fotografuota dieną.

Anos Roso nuotr./Julija Žižė
Anos Roso nuotr./Julija Žižė

Juodą suknelę J.Žižė vilkėjo vakare, ji pabrėžia velniškumą, aistrą, kuri slepiasi kiekvienoje moteryje. Pasak A.Beliakaitės dailiosios lyties atstovės turi dvi puses, tačiau svarbiausia išlaikyti harmoniją.

Tomo Šimkaus nuotr./Aurelija Beliakaitė
Tomo Šimkaus nuotr./Aurelija Beliakaitė

„Kiekviena suknelė turi savo moterį. Noriu, kad klientė vilkėdama mano kurtas sukneles išlaisvintų savo stipriąsias puses, tikiu, kad mes moterys esame svarbios ir suteikiame savo šeimai stiprybės, dėl to kokios esame iš tikrųjų, be mūsų vyrai nebūtų tokie galingi“, – šypteli 27-erių A.Beliakaitė, kuri šiuo metu intensyviai ruošiasi naujos kolekcijos pristatymui šių metų lapkritį.

Kyviškių aerodrome fotografės Anos Rosso vizijos išpildymui buvo pasirinkti šunys – dieną mažylis Malamutas Gosta, naktį dobermanas vardu Šango.

Anos Roso nuotr./Julija Žižė
Anos Roso nuotr./Julija Žižė

Ne kartą Aurelijos sukneles vilkėjusi J.Žižė sako, kad fotosesija buvo labai įdomi ir jaudinanti, jauna moteris nesenai susilaukusi dukrelės Lėjos sako, kad gyvenime svarbiausia šeima ir meilė, tačiau niekuomet nereikia pamiršti savo „vidinės nakties“, juoda suknelė ypač pabrėžė Julijos seksualumą, jos dailias kojas.

VIDEO: Julijos Žižės fotosesijos užkulisiai

„Išlaikyti tvirtą šeimą – didžiulis darbas, ji bus laiminga tik tuomet, kai pati būsite laiminga ir neužmiršite savęs ir sau mielos veiklos. Nepamirškite taisyklės, su vyru valiūkiška viliokė, vaikui geriausia pasaulyje mama, o viešumoje tikra dama“, – sėkmingos šeimos receptu dalinasi žavinga moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius