Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išskirtinio grožio modelis Rasa Ciūnė: „Vėl atradau juodą spalvą“

Išskirtinio grožio fotomodelis Rasa Ciūnė, dalyvavusi „Closté Clothes Boutique“ pirmojo gimtadienio šventėje, netikėtai tapo pagrindine vakaro viešnia – jai patikėta pristatyti net keletos žinomų Lietuvos dizainerių drabužius, kuriuos galima rasti Kauno Senamiestyje įsikūrusiame jaukiame butike.
Rasa Ciūnė
Rasa Ciūnė / Kristinos Čyžiūtės nuotr.
Temos: 1 Rasa Ciūnė

„Man patinka tai, ką kuria Ernesta Jorudė. Ji puikiai žino, koks drabužis galėtų išryškinti mano privalumus ir paslėpti trūkumus. Tad, atėjusi pasveikinti dizainerės su jos įkurto butiko gimtadieniu, mielai išsimatavau tai, kas šiuo metu yra madingiausia“, – sakė dramatiško likimo Rasa Ciūnė, kuriai net 8 centimetrais trumpesnė koja nesutrukdė tapti geidžiamu dizainerių ir fotografų modeliu.

Apie tai drąsiai pasakojanti mergina neslepia – šiuolaikinė mada jai palanki. Dabar, pasak Rasos Ciūnės, pasipuošęs laisvesniu, neįprasto kirpimo drabužiu ne tik neatrodysi keistai, bet būsi stilingas.

Yra rūbų, kurių jos spintoje niekada nebuvo ir nebus. Rasa Ciūnė sakė, kad bet koks klasikinio stiliaus drabužis puikiai pabrėžia tai, ką ji norėtų užmaskuoti.

Fotomodelis labiausiai mėgsta įvairias šiuolaikines mados tendencijas atitinkančias kelnes ir rečiau vilki sukneles ar sijonus.

„Praėjusią vasarą tik vieną kartą kelnes buvau iškeitusi į šortus. Dabar rasti patinkančius ir tinkančius drabužius yra daug paprasčiau. Na, o kai būdavau paauglė, to vienintelio rūbų medžioklėje su mama užtrukdavome ir savaitę“, – prisiminė Rasa Ciūnė.

„Closté Clothes Boutique“ veidu dar praėjusį sezoną tapęs fotomodelis butiko pirmojo gimtadienio vakarėlyje įvertino Ernestos Jorudės kurtą suknelę. Būtent šis drabužis jai priminė susigrąžintą meilę juodai spalvai. Ją fotomodelis išskiria kaip tą, kuria galėtų puoštis nuolat, tačiau pastaruosius trejus metus buvo pakeitusi pilka ar lapės oranžine. Pokyčiai Rasos Ciūnės spintoje įvyko neatsitiktinai: juos įtakojo mielas ir mažytis pirkinys – baltos spalvos čihuahua. Šuniuką ji įsigijo prieš trejus metus gyvendama Islandijoje.

Kristinos Čyžiūtės nuotr./Rasa Ciūnė
Kristinos Čyžiūtės nuotr./Rasa Ciūnė

„Kadangi esu reikli sau, vaikščioti, kai ant drabužių galima pastebėti šviesių augintinio plaukų, negalėjau. Teko rinktis nebe juodus, o šviesesnių atspalvių drabužius. Tačiau juoda vėl ima karaliauti mano spintoje!“, – pasakojo Rasa Ciūnė.

Fotomodelis aistrą jaučia ir batams, tačiau įsigyti tokius, kurie būtų ir gražūs, ir patogūs nėra lengva. Per daugelį metų Rasa Ciūnė išmoko juos išsirinkti bei žino, kokių reikia norint, kad jaustųsi gerai. Naujausias jos pirkinys – vasarinis apavas, įsigytas Malaizijoje.

„Kai viešai papasakojau apie savo ligą ir jos pasekmes, daug kas pasikeitė. Seniau žmonės atkreipdavo dėmesį į mano raudonus plaukus. Dabar labiau nužiūrinėja kojas...“ – sakė Rasa Ciūnė.

Kristinos Čyžiūtės nuotr./Rasa Ciūnė
Kristinos Čyžiūtės nuotr./Rasa Ciūnė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius