Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketverių metų mergaitė kurdama popierines sukneles įkvėpimo semiasi iš žvaigždžių

Amerikietei Mayhem dar tik ketveri metai, bet ji taip domisi mada, kad net pati kuria sukneles iš popieriaus. Tiesa, mergaitei padeda jos mama profesionali fotografė Angie, o idėjų jos kartais semiasi ir iš raudonojo kilimo žvaigždžių ar podiumo, rašo „Huffington Post“.
Mayhem kurta suknelė
Mayhem kurta suknelė / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Mada

Mayhem (tai mamos išgalvotas slapyvardis – tikrojo dukters vardo mama nenori sakyti saugodama jos privatumą) gana greitai atsibodo princesių suknelės, pirktos parduotuvėse, ir ji užsimanė pati sau susikurti drabužių.

Iš pradžių mergaitė sukneles kūrė iš turimų drabužių, šalikų, skarelių ir iš mamos spintos nugvelbtų drabužių. Norėdama, kad dukra negadintų savo kasdienių drabužių, mama pasiūlė sukneles kurti iš popieriaus. Ši mintis Mayhem labai patiko ir tai tapo mėgstamiausiu jos užsiėmimu.

Pastebėjusi, kad dukra kaskart tobulėja, maždaug prieš devynis mėnesius Angie pradėjo viešinti Mayhem nuotraukas su jos kurtomis suknelėmis socialiniame tinkle „Instagram“.

Paklausta, kiek darbo kuriant suknelę įdeda mergaitė, o kiek jai padeda mama, Angie teigė, kad modelį galvoja abi kartu, o prie suknelės gamybos ji prisideda kur kas mažiau nei dukra. Mama atskleidė, kad dažnai po kokių nors apdovanojimų pasidomi, kuo vilkėjo žvaigždės, ir dukra išsirenka, kurias sukneles norėtų pamėginti atkartoti.

„Ji jau tiksliai žino, kiek popieriaus jai reikės, kad sukurtų viršutinę ir apatinę drabužio dalį, ji gali viską susikarpyti ir suklijuoti be mano pagalbos. Žinoma, kuo sudėtingesnis suknelės dizainas, tuo daugiau reikia mano įsikišimo, bet ji visada būna šalia manęs ir stebi, ką darau, nori pati to išmokti“, – didžiuodamasi dukra pasakojo Angie.

Suknelių gamybai mergaitė su mama naudoja bet kokį popierių, servetėles, dovanų pakavimo popierių, kartais panaudoja ir tiulio. Suknelė sukonstruojama naudojant klijus arba permatomą lipnią juostelę.

„Instagram“ nuotr./Mayhem kurta suknelė
„Instagram“ nuotr./Mayhem kurta suknelė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius