Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Liežuvautojos“ aktorė Blake Lively – „Chanel“ rankinių veidas

Serialo „Liežuvautoja“ (angl. „Gossip girl“) aktorė Blake Lively tapo naujuoju „Chanel“ „Mademoiselle“ rankinių linijos veidu.
Blake Lively
Blake Lively / „Scanpix“ nuotr.

„Kaip jautėsi Pelenė, kai jai tiko krištolinė kurpaitė? Kaip jautėsi Snieguolė, kai sutiko žavųjį princą“, – paklausta, kaip jaučiasi šypsojosi 23-ejų aktorė ir modelis. B.Lively teigė, kad išsipildė jos svajonė ir net dar daugiau. „Tiesiog svajonės išsipildymu tai pavadinti būtų per mažai. Jaučiuosi laimingiausia mergina. Tiesa, nors ir esu šių rankinių veidas, nešiosiu jas taip pat kaip ir kitos“, – šypsojosi mergina.

Anksčiau „Chanel“ rankinių veidais buvo kitos šių mados namų dizainerio Karlo Lagerfeldo favoritės – dainininkė Lily Allen ir aktorė bei dainininkė Vanessa Paradis. Teigiama, kad dabar garsųjį mados guru sužavėjo B.Lively.

Kitų „Mademoiselle“ produktų linijos daiktų, pavyzdžiui, kvepalų veidais yra buvusios tokios garsios moterys kaip aktorė Keira Knightly ir supermodelis Kate Moss.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius