Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mados infekcija“ atvers užkulisius renginyje „Grožio infekcija“

Kovo 19 dieną, penktadienį, 16 val., likus mažiau nei savaitei iki festivalio „Mados infekcija“ pradžios, jo organizatoriai kviečia į nemokamą renginį „Grožio infekcija“. Jo metu festivalio užkulisių specialistų komanda vienai dienai persikels į Vilniaus prekybos ir laisvalaikio centrą „Panorama“, kur visi norintys galės iš arti pamatyti, kaip dirba profesionalūs visažistai ir šukuosenų meistrai.
Renata Mikailionytė
Renata Mikailionytė / Organizatorių nuotr.

„Grožio infekcijoje“ bus pristatomas specialiai festivaliui sukurtas makiažas, teikiamos konsultacijos, pristatomos dizainerių kolekcijos, čia pat veiks mados foto studija.

„Grožio infekcija“ – jau antrus metus organizuojamas renginys. Tai tarsi mobilūs „Mados infekcijos“ užkulisiai, kuriuose makiažą ir šukuosenas renginio žiūrovams kurs ir naujausias šio pavasario tendencijas pristatys „Maybelline New York“ specialistai bei grožio industrijos profesionalai. Renginyje taip pat ketinama pristatyti specialiai festivaliui sukurtą 2010 m. pavasario makiažą.

„Žiūrovui visuomet smalsu akies krašteliu žvilgtelėti į renginio užkulisius. Džiaugiamės, kad „Mados infekcijoje“ dirba savo srities profesionalai ir norime bent kartą per metus jų žiniomis pasidalinti su kiekvienu mados naujovėmis besidominčiam žmogumi“, – teigia festivalio prodiuserė Renata Mikailionytė.

Konsultacijos ir foto studija

„Grožio infekcijoje“ bus teikiamos konsultacijos, daromas madingas ir individualiai pritaikytas makiažas bei šukuosenos. Čia pat veikiančioje studijoje merginos galės nusifotografuoti su joms labiausiai tinkančiu makiažu ar šukuosena. Renginio dalyviai turės galimybę laimėti „Maybelline New York“ kosmetikos dovanas, čekius apsipirkti prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ bei kvietimus į „Mados infekciją“.

Kolekcijų pristatymai

Pirmą kartą „Grožio infekcijoje“ bus pristatomos ir dizainerių kolekcijos. Kovo 19 d. prekybos ir laisvalaikio centre “Panorama” dalį savo jau baigtos kolekcijos „Fast Forward“ pristatys festivalio debiutantė Vidmina Stasiulytė. Dar vieną mados parodymą surengs „Mados infekcijos“ naujų dizainerių konkurse „Injekcija“ dalyvavęs Donatas Šilkaitis, kuris pristatys kolekciją "Menas likti nepastebėtam".

Detalius informacijos apie festivalį ir jo renginius galima rasti svetainėje www.madosinfekcija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius