Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mados infekcija“ viešoje modelių atrankoje ypač laukia vyrų

Jubiliejinį dešimtąjį festivalį „Mados infekcija“ šiemet pradės vieša modelių atranka. Ji vyks kovo 18 dieną, ketvirtadienį, 16 val. Vilniaus prekybos ir pramogų centre „Panorama” (I a. hole). Pirmą kartą festivalio istorijoje galimybė pasirodyti ant „Mados infekcijos” podiumo suteikiama visiems norintiems. Pasak organizatorių, atrankoje ypač laukiami vyrai.
Mados infekcijos modelių atranka
Mados infekcijos modelių atranka / Organizatorių nuotr.

Anot „Mados infekcijos“ modelių atranką rengiančios festivalio prodiuserės Renatos Mikailionytės, dizaineriai ieško ne tik tipinių, bet ir įdomių savito grožio modelių. Todėl atrankoje dalyvauti galės ir modelių agentūrų modeliai, ir visi norintys. Neoficialiai ši festivalio atranka laikoma didžiausia gyvai vykstančia modelių atranka Lietuvoje, kurioje pernai buvo per 600, o šiemet tikimasi sulaukti iki 1000 dalyvių.

„Prekybos centro erdvę pasirinkome neatsitiktinai. Anksčiau modelių atranką rengdavome uždaroje festivalio vietoje, galbūt todėl paplito nuomonė, kad į atranką gali pakliūti tik modelių agentūrose jau registruoti, dirbantys modeliai. Būtent todėl šį kartą pasirinkome viešą erdvę, kuri visiems yra žinoma ir pažįstama. Norime, kad į atranką atvyktų kuo daugiau mados naujovėmis besidominčių ir saviraiškos būdų ieškančių žmonių. Laukiame įvairaus amžiaus ir tipažų būsimų modelių”, – teigia Renata Mikailionytė ir pabrėžia, kad šiemet, kaip niekada, atrankoje laukiama vaikinų ir vyrų, mat „Mados infekcijoje” bus pristatyta nemažai vyriškų kolekcijų.

Visus susidomėjusius, į prekybos ir pramogų centrą „Panorama” organizatoriai kviečia atvykti ne vėliau kaip 16 val. Kiekvienas užsiregistravęs „Panoramos“ informacijos centre gaus dalyvio numerį, su kuriuo galės dalyvauti atrankoje. Laukiama vaikinų ir merginų nuo 14 metų, kurių ūgis yra ne mažesnis kaip 172 cm (merginos) ir 182 cm (vaikinai).

Pirmasis atrankos etapas – trumpas interviu su festivalio modelių atranką koordinuojančiomis atstovėmis, žinomais modeliais: Renata Mikailionyte, Meda Jonaityte ir Julija Ulvydiene. Praėjusieji šį etapą atrankos dalyviai susitiks su „Mados infekcijos“ dizaineriais, kurie atsirinks labiausiai tinkamus modelius savo kolekcijoms demonstruoti.

Detalius reikalavimus ir modelių atrankos eigą galima rasti festivalio svetainėje www.madosinfekcija.lt .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius