Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados namai „Inži“ pristatė naujausias tendencijas mamoms ir vaikams

Motinos dienos proga „Inži“ mados namai kartu su kirpyklėle „Bambina“ surengė nuostabią šventę mamoms ir jų mažiesiems, kurios metu pristatė drabužių ir šukuosenų, skirtų mamoms bei vaikams tendencijas.
Motinos dienos fotosesija
Motinos dienos fotosesija / „SK Photo House“ nuotr.

„Šios ypatingos dienos proga buvo pristatytos „Inži“ mados namų suknelės skirtos mamytėms ir jų vaikučiams. Drabužiai savo  lengvučiais baltais, rusvais ir mėlynos spalvos audiniais iliustruoja motinišką švelnumą ir gerumą. Balta suknelių spalva atkleidžia trapumą, atvirumą, ištikimybę.

„SK Photo House“ nuotr./Motinos dienos fotosesija
„SK Photo House“ nuotr./Motinos dienos fotosesija

Rusva – reiškia neblėstančią meilę, džiaugsmą,  jaukumo  ir saugumo jausmą motinos glėbyje, o mėlyna spalva simbolizuoja tą ilgesingą mamos liūdesį, kuris ateina vaikams išėjus. Iš lengvų audinių pasiūtos suknelės yra ne tik patogios ir praktiškos, bet ir puošnios. Visas šis derinys sukurtas tam, kad išryškintų kiekvienos moters-mamos, mergaitės-dukros grožį, pabrėžtų žavesį. Prie nuostabių drabužių priderinus puikias šukuosenas, kiekviena mama ir jos dukra gali pasijusti tarsi iš pasakos nužengusios princesės.“ – komentuodama pristatytas suknelės, teigė dizainerė Ingrida Žitkuvienė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius