Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Manekenė Ieva Šeškutė Romos aukštosios mados savaitėje sukneles demonstravo ir statybų aikštelėje

Ar dažnai galima pamatyti aukštosios mados kolekcijas statybų aikštelėje? Ar tai apskritai įmanoma šaltą ir lietingą sausio dieną? Palangiškė Ieva Šeškutė šią žiemą Romoje patyrė išskirtinių emocijų.
Ieva Šeškutė
Ieva Šeškutė / „Rafaella Curiel“ ir Jurgos Jurkevičienės nuotr.

Manekenei iš Lietuvos teko pražingsniuoti aukštakulniais nuoga betono danga, kurią išliejo lietuvių kilmės architektas Massimiliano Fuksas. Nedengtas pilnas skylių betono takelis tapo „Gattinoni“ mados namų aukštosios mados kolekcijos podiumu.

M.Fukso ir jo žmonos Dorianos pastato „Nuvola“ (liet. „Debesis“) statybų aikštelėje susirinkę žurnalistai ir svečiai privalėjo įveikti tris aukštus lipdami laiptais, įrengtais metalo konstrukcijose, kol pasiekė prezentacijai skirtą erdvę ir joje išrikiuotas žiūrovų kėdes.

Šią mados savaitę Ieva žengė ant įvairių aukštosios mados dizaino garsenybių podiumų. Romoje Marlene Dietrich vadinama lietuvė parodė Rafaella Curiel, Jamal Taslaq, „Gattinoni“, Gianni Molaro, Greta Boldini sukurtus drabužius. Bet didžiausią įspūdį pačiai Ievai paliko „Gattinoni“ kolekcijos pristatymas.

„Drebėjome iš šalčio, juk patalpa buvo nešildoma, bet jaučiausi kaip niekada pakiliai. „Gattinoni“ suknelė buvo lengva, peršviečiama, pasiūta iš baltos organzos, tikras debesis, kaip ir tas keistas ažūrinis M.Fukso pastatas, kuriame demonstravome“, – stebėjosi lietuvė.

„Jamal Taslaq“ nuotr./Ieva Šeškutė „Jamal Taslaq“ kolekcijos pristatyme
„Jamal Taslaq“ nuotr./Ieva Šeškutė „Jamal Taslaq“ kolekcijos pristatyme

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius