Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Olga Filatova-Kontrimienė ragina savo stiliumi įkvėpti kitus

Šio rudens „ShoppingNightOut“ stilistės, prekės ženklo „2ru2ra“ įkūrėjos Olgos Filatovos-Kontrimienės nuomone, Lietuvoje yra daug stilingų ir madai neabejingų žmonių. Mūsų krašte, pasak dizainerės, išsiskirti iš minios nėra labai sunku, tačiau labai svarbu nebijoti būti savimi ir galbūt įkvėpti kitus.
Olga Filatova–Kontrimienė ragina savo stiliumi įkvėpti kitus
Olga Filatova-Kontrimienė ragina savo stiliumi įkvėpti kitus / Asmeninio archyvo nuotr.

„Visi esame patyrę jausmą, kai vien pažvelgus į kitą žmogų, impulsyviai kyla noras kažką savo gyvenime pakeisti. Pavyzdžiui, atsikratyti plėšytų džinsų ir įsigyti elegantišką suknelę, galų gale ištiesti nugarą ar pabandyti suprasti šiuolaikinį meną. Socialiniuose tinkluose atrandu ne vieną nuotrauką, kuriai pirštai niežti skirti daugiau nei vieną „like“. Nebijokite būti savimi, įkvėpkite kitus!“, – ragina kūrėja.

Kalbėdama apie įkvėpimą ir savo pačios sėkmės receptą, Olga atvirauja, kad postūmis kurti savo drabužius ir savo prekinį ženklą buvo kupinas nuoširdaus entuziazmo.

„Daugelį dalykų darėme tiesiog nesąmoningai, vedamos impulso. Nuoseklus verslo planas, finansinės grąžos numatymas – tiesą sakant, to nebuvo. Pirmu smuiku grojo noras pristatyti savo viziją – tiek kalbant apie drabužius, tiek apie jų dėvėjimo filosofiją“, – pabrėžia „2ru2ra“ idėjų autorė.

Asmeninio archyvo nuotr./Olga Filatova–Kontrimienė ragina savo stiliumi įkvėpti kitus
Asmeninio archyvo nuotr./Olga Filatova-Kontrimienė ragina savo stiliumi įkvėpti kitus

„Visi mano komandos nariai viena ar kita forma serga perfekcionizmu. Nuolat degame troškimu pasiekti daugiau, padaryti geriau“, – teigia šio rudens „ShoppingNightOut“ veidas.

Spalio 7 dieną visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje, įvyksiančio naktinio apsipirkimo metu Olga Filatova-Kontrimienė padės šventės lankytojams išsirinkti drabužius, avalynę ir kitas stiliaus detales. Rudens – žiemos sezonui ypatingai madingus derinius dizainerė žymės karuliais, kurie renginio dalyviams padės susiorientuoti gausioje stiliaus pasiūloje.

Jau šį penktadienį prasidedantis „ShoppingNightOut“ žada daug staigmenų. Didžiausia jų – masinis stileivų renginys apims ne tik Vilniaus, bet ir Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio senamiesčiuose įsikūrusias „boutique“ parduotuves.

Renginio lankytojai bus lepinami ne tik žinomų Lietuvos dizainerių, bet ir taip vadinamų mados „chuliganų“ išskirtine kūryba. Jų laukia patrauklios nuolaidos ir viliojantys pasiūlymai, įpinti į smagius žaidimus. Dar viena staigmena ir naujiena – orientacinis žaidimas, kuriame galima bus laimėti garsiausių Lietuvos dizainerių kurtas sukneles.

Asmeninio archyvo nuotr./Olga Filatova–Kontrimienė ragina savo stiliumi įkvėpti kitus
Asmeninio archyvo nuotr./Olga Filatova-Kontrimienė ragina savo stiliumi įkvėpti kitus

Šiemet nuolaidų ir pasiūlymų naktyje, kaip visuomet skambės garsūs prekių ženklai: „Julia Janus“, „Alisos dovanėlės“, „Diana Vapsvė“, „Children City“, „Medvisit“, „Loccitane en Provance“, „Miela.co“, „The Place“, „Private Label“, „One day shop“, „Unlabel“, „Locals.lt“, „Decoshop.lt“, „Aromatų sodas“, „Pudrinė“, „Reda design“, „Lietuviški drabužiai visai šeimai“, „Agne Fashion“, „Taškuota suknelė“, „Miutto“, „De Žavu“, „Gedimino 22“, „My minds“, „JNBY“, „50c Boutique“, „Blind boutique“, „Trys seserys“, „Glasses on“, „Decolte“, „Zirzė boutique“, „Lu.el“, „De Pari“, „In Boutique“, „C&D style“, „Miki Moda“, „Balta sir Butikas“, „Naked“, „Mazgas“, „Waggon Paris“, „Eko kolekcija“, „M. Valančiaus 19 boutique“, „Junora Beauty Lab“, „Lighthouzas“, „La Reina“, „Stiklė“, „Majorica“, „Šip šop“, „Gamtos kerai“, „2ru2ra pop up shop“ ir „Herkaus galerija“, „Wapsva“, „Zuikio pasaka“, „Zuffy boutique“, „Fairy house“, „Piewa“, „Lapės namai“ ir kiti.

„Norime, kad šią išskirtinę naktį miestų senamiesčiai taptų dar gyvesni, dar ryškesni ir juose pulsuotų ne tik mada ir stilius, bet ir ypatinga miestelėnų ir svečių nuotaika. Jūs galite būti stilingi!“, – skatina nudžiuginti save renginio idėjos autorė Ieva Vainaitė.

Daugiau informacijos apie naktinį ir stilingą puošeivų orientacinį žaidimą, jo programas ir parduotuvių ypatingus pasiūlymus galima rasti ČIA.

Asmeninio archyvo nuotr./Olga Filatova–Kontrimienė ragina savo stiliumi įkvėpti kitus
Asmeninio archyvo nuotr./Olga Filatova-Kontrimienė ragina savo stiliumi įkvėpti kitus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius