Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pristatyta auksu tviskanti Giorgio Armani rudens ir žiemos kolekcija (nuotraukos)

Kviestiniai svečiai pirmose eilėse užgniaužę kvapą stebėjo, kaip prabangiais vakariniais drabužiais ir blizgančio tvido sijonais vilkintys modeliai žingsniavo podiumu pristatydami Giorgio Armani 2010–2011 metų rudens ir žiemos kolekciją.
Paryžiuje pristatyta Giorgio Armani 2010-2011 m. rudens-žiemos kolekcija.
Paryžiuje pristatyta Giorgio Armani 2010–2011 m. rudens ir žiemos kolekcija. / „Scanpix“ nuotr.

Panašu, kad italų dizainerio G.Armani kolekciją įkvėpė gintaras, mat visos galimos šio mineralo spalvos – nuo santalmedžio iki blizgančios auksinės – panaudotos kuriant siluetą išryškinančius, grakščių formų drabužius.

Kolekcija, kurią modeliai demonstravo ant specialiai laminuoto švytinčio podiumo, dvelkė prabanga ir elegancija, o ją pabrėžė kiekviena puikiai apgalvota ir pritaikyta detalė.

Rudens ir žiemos sezonui dizaineris pasiūlė auksu tviskančių tvido kostiumėlių, charakteringų švarkelių, užsegamų neįprastomis medžio sagomis su kutais, prašmatnių kelius siekiančių sijonų, kašmyro paltų, prie kaklo susegamų mažomis odos juostelėmis.

Ne vieną moterį turėjo pavergti kokteilinės šilko suknelės, siuvinėtos oda arba puoštos gyvatės odos elementais. O vakarinės suknios, siūtos iš žvilgančio satino, metalinio tviskesio tvido ir šilko, žavėjo tuo, kad puikiai išryškina moters siluetą. Tuo tarpu rankomis siuvinėtos žuvies uodegos formos suknelės modelius pavertė spindinčiomis undinėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius