-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Puikiai atrodančios hercogienė Catherine ir Kim Kardashian daro spaudimą kitoms nėščioms moterims

Pirmagimių besilaukiančios Kembridžo hercogienė Catherine ir realybės šou žvaigždė Kim Kardashian gana aukštai iškėlė kartelę kitoms nėščioms moterims – nauja apklausa rodo, kad spaudimą visada atrodyti gerai jaučia net 71 proc. nėščiųjų.
Kim Kardashian ir Kembridžo hercogienė Catherine
Kim Kardashian ir Kembridžo hercogienė Catherine / „Scanpix“ nuotr.

Nėščios moterys teigia, kad visada puikiai atrodančios kūdikių besilaukiančios garsenybės daro joms didžiulį spaudimą, rašo „The Daily Mail“.

Apklausus 1 000 nėščių arba ką tik vaikų susilaukusių moterų paaiškėjo, kad net keturios iš penkių moterų nerimauja dėl to, kad nepakankamai gražiai apsirengia. Taip pat moterims didesnę baimę kelia tai, kaip pasikeis jų kūnai po gimdymo, negu tai, ar pavyks žindyti ir kaip kūdikis pakeis jų santykius su vyrais.

Didžiojoje Britanijoje būsimos mamos naujiems drabužiams, kurių prireikia per nėštumą, išleidžia vidutiniškai 300 svarų sterlingų (apie 1,2 tūks. Lt).

Didžiausias dėmesys šiuo metu skiriamas dviem garsioms nėščiosioms: Kembridžo hercogienei Catherine ir realybės šou žvaigždei Kim Kardashian, jos abi pirmagimių susilauks liepą. Daugiau negu pusė apklausoje dalyvavusių moterų teigė, kad savo vaikui duos kokį nors karališką vardą, pavyzdžiui, Elizabeth arba Henry. Viena iš trijų moterų teigė, kad jų pasirinkimui įtakos turės ir tai, kaip savo pirmagimį pavadins hercogienė Catherine ir princas Williamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius