Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rudeniškame L.Larionovos ir E.Rainio kolekcijų pristatyme – kalnas gėlių kūrėjui (nuotraukos)

Šį ketvirtadienį sostinės Teatro arenoje skambėjo garsūs plojimai ir negeso fotoaparatų blyksės – čia buvo pristatyta dizainerių Lilijos Larionovos ir Egidijaus Rainio rudens ir žiemos kolekcijos.
Dizaineriai pristatė naujausias 2009–2010 metų rudens/žiemos kolekcijų modelius. Į kolekcijų pristatymą atvyko daug visuomenėje žinomų žmonių.
Dizaineriai pristatė naujausias 2009–2010 metų rudens ir žiemos kolekcijų modelius. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pristatyme manekenės pademonstravo daugiau kaip 60 drabužių modelių. Kolekcijos pristatymas sutraukė ir nemažą būrį gerai žinomų šalies visuomenės veikėjų.

Tarp svečių  buvo galima išvysti aktores Dalią Michelevičiūtę, Larisą Kalpokaitę, Nijolę Narmontaitę ir Eglę Jackaitę, stilistus Kęstutį Rimdžių ir Mantą Petruškevičių,  verslininką Žilviną Grigaitį, aktorių Ramūną Rudoką su drauge Kamile, konkurso „Mis Lietuva“ nugalėtojas Jurgitą Jurkutę ir Gabrielę Martirosianaitę. Gabrielė pasirodė ir ant podiumo – pristatė E.Rainio kolekcijos modelius.

Pirmą ir paskutinį E.Rainio kolekcijos drabužių modelį buvo patikėta pademonstruoti laidų vedėjai Violetai Blėdienei. Ilga blizgančia suknele pasirodžiusi moteris sulaukė daugybės plojimų.

Tviskantys audiniai, kailiai ir kailinės detalės, trumputės juodos suknelės, plunksnų kepurės – išvydę visa tai svečiai kuždėjosi, kad kolekciją galima vadinti karališka.

27 modelių kolekcijoje vyravo juoda, ruda ir pilkos spalvos. Savo kūrinius pristatęs dizaineris E.Rainys teigė, kad ši kolekcija yra lengva užuomina į XX a. 3-iąjį dešimtmetį.

„Moteris kiek paslaptinga ir šalta, bet tai tik išorinė kašmyro ir šilko kaukė. Kolekcija truputį teatrališka, bet ar gyvenimas nėra didžioji scena?“ – teiravosi dizaineris, kuris po pristatymo buvo pilte apipiltas gėlėmis.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Dizaineriai pristatė naujausias 2009–2010 metų rudens/žiemos kolekcijų modelius. Į kolekcijų pristatymą atvyko daug visuomenėje žinomų žmonių.
Egidijus Rainys

Šį sezoną individualumą susirinkti iš stereotipų ir tradicinių elementų siūlanti dizainerė L.Larionova savo kolekcijai davė pavadinimą „Pseudo“. Kolekcijos modeliai – žemės, rudeniškų spalvų, nuo juodos, pilkos, rusvos iki oranžinės, pagyvinti žaliomis detalėmis. Dizainerė teigia kolekcijoje atsigręžusi į konservatyviąją Angliją, britišką stilių, kuris jai labai artimas.

Visi Lilijos kolekcijos modeliai yra iš natūralių audinių: vilnos, natūralaus šilko, medvilnės, džinso, odos detalių. „Įdomu buvo eksperimentuoti su konstrukcija, klasikinėmis formomis, transformuoti jas“, – teigė dizainerė.

Kolekcijos aksesuarus L.Larionova kūrė iš dvigubų šalikų ir natūralios gyvatės odos vėrinių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius