Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Šokėja Eglė Straleckaitė tapo mezginių modeliu: „Kasdien nenešioju visokių blizgučių“

Šaltasis sezonas neatskiriamas nuo šiltų, jaukių megztinių, vilnonių suknelių, paltų, raštuotų šalikų ir spalvotų pirštinių. O jei drabužiai ar aksesuarai sukurti dar ir savo pačių rankomis – tuomet jie tampa dar mielesni. Tokius renkasi ir šokėja Eglė Straleckaitė. Ji tapo mezginių kūrėjos Inesos Uktverienės darbų modeliu.
Eglė Straleckaitė
Eglė Straleckaitė / JurArt nuotr.

Įsiamžinusi žurnalo „Mezgimas ir mada“ fotosesijoje ji pristatė keletą skirtingų drabužių derinių.

„Nors nelaikau savęs modeliu, gana dažnai sulaukiu pasiūlymų pristatyti vieną kitą drabužį. Kai kurioms fotosesijoms, matyt, tinka mano švelnūs veido bruožai“, – 15min šypsodamasi pasakojo Eglė.

JurArt nuotr./Eglė Straleckaitė
JurArt nuotr./Eglė Straleckaitė

Fotografavimosi šokėja nevadina itin mėgstamu užsiėmimu. Neva ją erzina, kad tenka prieš objektyvą sustingti kelioms valandoms. „Man patinka judėti, patinka judesys. Nenustygstu vietoje, todėl nuolat raginu, kad greičiau greičiau, kai reikia ilgai išstovėti ar išsėdėti vienoje pozoje – tai ne man“, – juokėsi ji.

O fotosesija truko ne taip ir trumpai – apie 4 valandas. Tačiau Eglė liko labai patenkinta bendru darbu, taip pat – „JurArt“ kūrėjų nuotraukomis. Visos jos buvo įamžintos šokėjos mylimame Kaune, aikštėje prie Rotušės.

JurArt nuotr./Eglė Straleckaitė
JurArt nuotr./Eglė Straleckaitė

Tarp I.Uktverienės kurtų modelių – vienetiniai megztiniai, suknelės, paltai, kardiganai. „Labai vertinu patogumą, kasdien nenešioju visokių blizgučių, man patinka minkšti švelnūs rūbai, svarbu, kad jie maloniai glustų prie kūno“, – pasakojo ji.

Paklausta, ar pati kartais paima į rankas virbalus, Eglė šypteli – norėtų pamėgti tai daryti, nes labai žavisi įvairiais mezginiais, rankdarbiais. Tačiau kol kas jai pačiai daug labiau patinka dekoruoti įvairius drabužius, papuošti juos stilingomis detalėmis. „Dar anksčiau pati šokių sukneles svarovskiais puošdavau“, – pasakojo Eglė.

Daugiau fotosesijos kadrų – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius