-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėja ir stiuardesė Elena Leonova tapo „Unlabel“ salono kolekcijos modeliu

Salono „Unlabel“ įkūrėja Ina Gaižauskienė ketvirtadienio vakarą pristatė kolekciją, skirtą šiuolaikinei moteriai, gyvenančiai jausmų kupiną gyvenimą greitai besikeičiančiame pasaulyje.
Elena Leonova
Elena Leonova / Foto.roro.lt nuotr.

Natūralių audinių, laisvo kirpimo drabužius Europos centro golfo klube esančiame restorane „Salvete“ demonstravo veiklios moterys. Pagrindiniu kolekcijos modeliu tapo šokėja, žinoma iš televizijos šokių projektų, Elena Leonova, pastaruoju metu gyvenanti tarp žemės ir dangaus. Žavi moteris jau apie pusmetį dirba stiuardese, tad į kolekcijos pristatymą jai teko atvykti tiesiai po skrydžio.

„Unlabel“ kolekciją taip pat demonstravo dainininkė Agnė Sabulytė, verslininkė Rita Pauliukienė, plaukų meistrė Tatjana Trusilienė, modeliai Kristina Ryčkova ir Jakaterina Lisovskaja. Prie drabužių komplektų buvo priderintos originalios lietuvių kūrėjų „Distyled“ rankinės, delninės ir egzotiški papuošalai iš Pietų Amerikos tropikų „Tagua“. Natūralistinį makiažą, išryškinantį antakių liniją, modeliams kūrė meistrės Margarita Sajeta-Vasilko ir Simona Žakaitė.

Belaukdami kolekcijos renginio svečiai restorano lauko terasoje klausėsi Vilmantės Kaziulytės fleita atliekamų melodijų. Damos buvo vaišinamos specialiais jauninančiais ir organizmą valančiais kokteiliais su jūros dumblių ekstraktu. Svečiams golfo pamoką vedė treneris Donatas Gurnys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius