Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokiruojančiame Valerijaus Gigevičiaus kolekcijos pristatyme – nuo fetišo elementų iki dviejų vyrų bučinio

Penktadienio vakarą itin netradicinėje vietoje, sostinės viešbučio „Comfort Hotel“ požeminėje aikštelėje, buvo pristatyta septintoji profesionalaus kirpėjo Valerijaus Gigevičiaus šukuosenų kolekcija „Absolut FREAK“, privertusi susirinkusius aikčioti iš susižavėjimo.
Akimirka iš kolekcijos pristatymo
Akimirka iš kolekcijos pristatymo / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Kolekciją sudarė keletas dalių, kurias įkvėpė visada madingas ir niekada nemiegantis Niujorkas. Pirma susirinkusieji buvo pakviesti pasivaikščioti stilingomis Didžiojo obuolio gatvėmis, kuriose netrūko veiksmo ir linksmybių. „Čia jums – ne „Mados infekcija“, – šūviu į didžėjų, užgrojusį visiems iki skausmo žinomą PSY hitą, pradėjo vakarą „Mis Lietuva 2008” Gabrielė Martirosianaitė.

VIDEO: Valerijaus Gigevičiaus šukuosenų kolekcija „Absolut Freak“

Po to viskas vyko žaibo greičiu ir linksmybės įsivažiavo. Scenoje įrengtame bare šėlo nuo nėščios moters iki transvestitų – tikrų tikriausia bohemiška grietinėlė. Kiekvienas modelis, žengdamas podiumu, sukeldavo publikos ovacijas ne tik dėl įspūdingos šukuosenos, bet ir dėl įmantrių apdarų. Tai – nebuvo tipinis mados renginys, prie kurio yra įpratę tautiečiai, todėl vienus tai trikdė, kitiems kėlė juoką, o treti –  tiesiog mėgavosi šou.

Neabejotina, kad daugelis dar ir rytoj kalbės ir pasakos pažįstamiems apie V.Gigevičiaus pristatymą, kuriame du vyrai avėjo aukštakulnius ir vienas kitą apdovanojo bučiniu į lūpas. Renginio metu netrūko erotikos ir fetišo elementų, o pasirodymas labiau priminė gerą ir nuotaikingą mini spektaklį nei nuobodų mados šou, kuriame vienas po kito vorele žengia modeliai.

Visus nuo kėdžių privertė pakilti  roko grupė „Freaks On Floor“, kuri surengė pasirodymą. Podiumu žingsniavo 40 modelių – ir merginos, ir vaikinai, o tarp jų: verslininkas Gytis Šapranauskas, muzikos kūrėjas Vilius Tamošaitis, „Barzdų klubo“ įkūrėjas Valdas Samkus ir kiti žinomi veidai.

Akimirka ia kolekcijos pristatymo
Akimirka iš kolekcijos pristatymo

 „Absolut FREAK“ scenografija buvo patikėta žinomam drabužių dizaineriui Robertui Kalinkinui, o choreografija – choreografui Šarūnui Kirdeikiui.

„Ačiū labai, kad susirinkote ir atėjote. Noriu padėkoti Šarūnui Kirdeikiui, – po pasirodymo kalbėjo kirpėjas. – Dėkoju visiems stilistams, kurie aprengė šitą šutvę. Dėkui Robertui Kalinkinui. Ačiū mano kolektyvui. Mes su jais po dviejų savaičių atidarysime naują saloną. Čia jums –  naujiena, bet pažadu, kad visus pakviesiu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius