-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Specialiai „Mados infekcija“ sukurtas makiažas

Pagrindinis festivalio „Mados infekcija“ vizažistas Aurimas Juodiškis pristato šviežiausią savo kūrinį – specialiai didžiausiam Lietuvoje mados ir stiliaus renginiui sukurtą makiažą. Iš minios išsiskirti nebijančios moterys podiumui skirtą makiažą pagal vizažisto patarimus nesunkiai galės pritaikyti ir ypatingam vakarui.
Specialiai „Mados infekcija“ kuriamas makiažas
A.Juodiškio sukurtas makiažas / Max factor nuotr.

„Šį pavasarį pirmoji diktuok madas ir tyrinėk naujas grožio erdves. Moteriška elegancija ant podiumo derinama su „deginančiu“ makiažu – taip sukuriamas ryškus, drąsus ir nepaprastai seksualus įspūdis. Ypač akcentuojamos gilios, tamsios, aistra degančios akys ir ryškios lūpos – jos teikia dramatiškumo, žavesio bei įžūlumo“, – siūlo kompanijos „Max Factor“ vizažistas A. Juodiškis.

Ryškus seksualumu pulsuojantis makiažas skirtas podiumui, tačiau vizažistas mano, kad grožiui neabejingos moterys tokį makiažą galėtų drąsiai išsirinkti ypatingam vakarui. Svarbiausia, kad jis derėtų prie pasirinktos aprangos, asmenybės, aplinkos ir vakaro temos.

Festivalio kosmetikos „Max Factor“ meistras A. Juodiškis pataria, kaip savarankiškai pasidaryti specialiai „Mados infekcijai“ sukurtą makiažą per 10 minučių:

  • Darydama makiažą būk drąsi. Juodu akių kontūro pieštuku nubrėžk liniją kuo arčiau blakstienų. Derink sidabriškai pilkus ir juodus vokų šešėlius. Pirmiausia pilkais šešėliais nudažyk viršutinį voką. Sudrėkintu teptuku tepk juodus vokų šešėlius – jie bus dar tamsesni ir ryškesni nei naudojant sausą teptuką. Drąsiai užtepk juodų šešėlių ant išorinio akies trikampio ir išsklaidyk juos ant viso voko.

  • Dabar pastorink ir paryškink blakstienas juodu dirbtinių blakstienų įspūdį suteikiančiu tušu.

  • Tepk lūpų dažus drąsiai!

Max Factor nuotr./A.Juodiškio sukurtas makiažas
Max Factor nuotr./A.Juodiškio sukurtas makiažas

Akis pabrėžti norinčioms moterims A. Juodiškis atskleidžia keletą gudrybių, kaip pasidažyti, kad akys būtų išraiškingos:

1. Jei nori, kad juodos akys atrodytų gilios ir veriančios, juodu akių pieštuku paryškink ne tik vidinę akies dalį, bet ir kruopščiai patamsink tarpelius tarp blakstienų. Taip akys ir iš arti žiūrint atrodys pritrenkiamai.

2. Norėdama jas padaryti „katės“ akimis, išorinę akies dalį šiek tiek „kilstelk“ į viršų, t. y. retušuok šešėlius smilkinių link. Svarbiausias akcentas – vidiniai akių kampučiai. Juos juodu akių pieštuku paryškink ne tik iš vidaus, bet ir išorės – liniją piešk taip, kad akies forma įgautų vadinamąjį „katės akies“ smailumą. Įsitikinsi, žvilgsnis bus „žudantis“.

3. Toms, kurių ne tik viršutinės, bet ir apatinės blakstienos ilgos bei tankios, darantis juodą ryškų akių makiažą patarčiau storesnį tušo sluoksnį tepti ant viršutinių blakstienų, o apatines – tik lengvai paryškinti, nes užtepus daug tušo akys įgaus apvalią formą. O juk mes norime, kad jos būtų rytietiškos, t. y. gundančios migdolų formos.

Norinčios pamatyti, kaip realybėje sukuriamas aprašytasis makiažas, laukiamos kovo 14 dieną, 13-17 val. mados ir stiliaus centre „Europa“, kur vizažistas A. Juodiškis pristatys „Mados infekcijos“ podiumui sukurtą makiažą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius