Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stiliaus patarimai: Dar yra laiko vasariškai sužibėti

Nors, regis, visai neseniai spėjome pasipuošti vasaros įdegiu, dar mėnesis ir šis mylimas metų laikas vėl paspruks. Tačiau išnaudotos dar ne visos progos, dar liko savaitgalių, kelionių ir atostogų, kad kiekviena mergina ir moteris spėtų atskleisti savo grožį.
2010-ųjų vasaros „Moschino“ kolekcijos modelis
2010-ųjų vasaros „Moschino“ kolekcijos modelis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Mada

Žurnalas „Elle“ siūlo 25 daiktus, kuriais papildžiusios savo aprangą, damos tikrai bus pastebėtos. Nesvarbu, ar iškylausite už miesto, tysosite prie viešbučio baseino šiltųjų kraštų kurorte ar eisite į pašėlusį vasarišką vakarėlį – sužibėkite.

Paplūdimio liepsna

Kad pasijustumėte kaip tikra paplūdimio dievaitė ir purpuriniame danguje leidžiantis raudonai saulei nekiltų abejonių, kas čia pati gražiausia, rinkitės krintančius mezginius ir žemės raštais papuoštus drabužius.

Puikiai tiks beveik permatoma, krintanti suknelė ar marškinėliai su rauktomis detalėmis. Jei mėgstate sijonus, turėtumėte vilkėti skaros tipo, margą, medvilninę paplūdimio puošmeną. Rinkitės laisvai krintančias, lengvas kelnes, o vidinę atostogų dvasią puikiai atskleis sezono būtinybė – rankinė, marginta genčių rašto įkvėptais ornamentais. Avėti turite nebūtinai šliurėmis – galite rinktis įsispiriamas basutes ant pintos platformos, tik įsitikinkite, kad jos patogios.

Su ilga suknele galite atrodyti kaip dievaitė, o neutralus tonas tik išryškins šviežutėlį įdegį. Draugų ir kaimynų vakarėlis

Besiliejantys mėgstamos muzikos ritmai, smagus susibūrimas pas jus, kaimyną ar kokio bičiulio namuose. Išlikite gaivi vilkėdama šviesių spalvų drabužius ir it oras lengvus sportinius rūbus. Juk bet kurią akimirką kas nors gali sumanyti pasilaistyti vandeniu. Rinkitės nuotaikingus marškinėlius, kad ir su smagiais kutais. Jei norite „aštresnio“ įvaizdžio, vilkitės trumpus džinsinius šortus, kurie gali būti ne vienos spalvos ar net prairę. Užsivilkusi suknelę įsitikinkite, kad ji atitinka „vasariško spalvos šoko“ aprašymą. Kaklą puoškite „sluoksniuotais“ karoliais, o batelius taip pat galite rinktis margo rašto ar dryžuotus, tik kad būtinai tiktų prie viso ansamblio.

Elegantiškas santūrumas

Šiltą savaitgalį neabejotinai atrodysite puikiai vilkėdama sniego baltumo, dramblio kaulo spalvos ar kito baltos atspalvio suknelę. Suderinusi su kojos grožį išryškinančiomis basutėmis, šalikėliu ir tinkančia rankine, neturėsite sau lygių. Nebijokite vilktis baltos suknios, tegu diena būna įsimintina! Norite atrodyti santūriau? Tuomet puikiai tiks balti pagražinti marškiniai su sagutėmis.

Puošeivų pokylis

Pagaliau vykstate į karščiausią vasaros vakarėlį? Nesvarbu, jūsų suknele bus ilga ar koketiškai trumpa. Su ilga suknele galite atrodyti kaip dievaitė, o neutralus tonas tik išryškins šviežutėlį įdegį. Trumputė suknelė pristatys jus kaip viliokę, galite rinktis ir su žvyneliais, ir be rankovių. Jei bijote, kad vakare bus vėsiau, užsimeskite akmenukais ar stikliukais puoštą švarką, o ant rankos nesidrovėkite užsidėti įspūdingo dydžio apyrankę. Avėti tiks blizgučiais ar akmenukais puoštos basutės. Tikrai nesuklysite pasirinkusi sezono atspalvius favoritus – nuo odos spalvos iki gerai prinokusio persiko.

Pabėgimas iš miesto

Norite ramybės ir jaukiai jaustis vakarėjant, stebint užsidegančius dangaus žiburius? Būti šiltai stilinga padės patogūs mezginiai, natūralaus pluošto audinys ir visuomet ištikimi džinsai. Rinkitės patogų klasikinio kirpimo bliuzoną, po juo pasivilkite malonios medžiagos marškinėlius. Jei žinote, kad nebus žvarbu, vietoj kelnių galite rinktis chaki ar panašios spalvos šortus. Iškylai puikiai tiks supermadingi tvirti, panašūs į kareiviško tipo, trumpi vasariniai batai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius