Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Suknelių kolekcija tarp orchidėjų: nuotakomis tapo ir Karolina Toleikytė, ir Monika Račiūnaitė

2015 metų nuotakos įvaizdžio pirmos vietos nugalėtoja dizainerė Aurelija Beliakaitė ketvirtadienio vakarą Vilniuje pristatė 2015-ųjų vestuvinių suknelių pavasario-vasaros kolekciją. Debiutantė iškėlė sau didelius reikalavimus: 30 suknelių, žymiausios manekenės, šampanas, svečiai ir tūkstančiai orchidėjų, kurios papuošė išskirtinį vakarą. Jaunosios kūrėjos lūkesčiai buvo išpildyti su kaupu: vakaras kvepėjo gėlėmis, o suknelių plazdėjimas neleido suabejoti, kad pavasaris jau visai čia pat.
Karolina Toleikytė Aurelijos Beliakaitės kolekcijos pristatyme
Karolina Toleikytė Aurelijos Beliakaitės kolekcijos pristatyme / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Aurelijos Beliakaitės kolekcijos pristatymas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Monika Račiūnaitė

Sukneles demonstravo ir žinomos moterys: modeliai Smiltė Bagdžiūnė, Monika Račiūnaitė, Karolina Toleikytė, Simona Burbaitė, Ernesta Kalinauskaitė, Akvilina Ubartaitė ir kt.

Žengdamos podiumu merginos atrodė ir jautėsi it tikros deivės – po pristatymo jos noriai fotografavosi asmenukėms ir negalėjo atsigrožėti suknelėmis, kuriomis buvo papuoštos.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Aurelijos Beliakaitės kolekcijos pristatymas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Karolina Toleikytė

Dešimt tūkstančių orchidėjų

Pasak dizainerės, dešimt tūkstančių baltų orchidėjų buvo užsakytos pagal specialų užsakymą Europos aukcione,  kitų šalių užsakovai stebėjosi, kam gi reikia tokio kiekio „Cymbidium Steffi“  rūšies orchidėjų. Gėlės iš Olandijos buvo gabenamos net keliomis mašinomis, o vieno prabangiausio gėlės žiedo siena pradėta dekoruoti parą prieš pasirodymą.

A.Beliakaitės stilius išsiskiria rafinuotumu, kuklia elegancija ir lengvumu. „Kartais susidaro aliuzija, kad merginos, dėvinčios mano sukneles, atrodo tarsi nuogos, rūbas joms  tarsi antra oda. Vestuvinė suknelė turi papuošti jaunąją, o ne ją užgožti. Vengiu nereikalingų detalių ir stengiuosi išryškinti kiekvienos moters privalumus“, – sako kūryboje daug rankų darbo naudojanti mados namų „Orelli“ dizainerė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Aurelijos Beliakaitės kolekcijos pristatymas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Aurelija Beliakaitė

Nors A. Beliakaitei vos 25-eri jos klienčių sąrašas didelis: Gruzijos ambasados atstovai, užsakovai iš Maskvos ir Sankt Peterburgo.

Ją pamėgo ir Lietuvos žvaigždės, jos sukneles vilkėjo Oksana Pikul Jasaitienė, Natalija Bunkė, šių metų Eurovizijos atrankoje dainininkė Mia, jos kurta suknele pasipuošė praėjusią savaitę Las Vegase ištekėjusi stilistė Austėja Jablonskytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mados renginyje Inga Stumbrienė tapo ryškiausia viešnia – pasipuošė kaip princesė

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Aurelijos Beliakaitės kolekcijos pristatymas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Akvilina Ubartaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius