Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supermodelis Cindy Crawford baigia karjerą sulaukusi 50 metų

Supermodelis Cindy Crawford paskelbė, kad sulaukusi 50-ies ji yra pasiryžusi nutraukti profesionalaus modelio karjerą.
Supermodelio Cindy Crawford karjeros akimirkos
Cindy Crawford / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Cindy Crawford

Cindy Crawford, kuriai 50 metų sukaks šį mėnesį – vasario 20-ąją, mados pasaulyje debiutavo devintajame dešimtmetyje, o dešimtajame tapo vienu iš labiausiai atpažįstamų veidų pasaulyje.

Cindy Crawford sako jau esanti pasiruošusi baigti savo karjerą, kadangi jaučiasi per daugelį metų pasiekusi viską, ką galėjo.

„Leidžiu sau manyti, kad buvo šaunu, aš tuo džiaugiuosi. Esu įsitikinusi, kad mane fotografuos dar 10 metų, bet jau ne kaip manekenę. Ir tai gerai, – sakė Cindy Crawford kompanijos „United Airlines“ žurnalui „Rhapsody“. – Man pasisekė. Dirbau su visais tais nuostabiais fotografais. Ką man dar reikėtų padaryti? Aš negaliu visą laiką prasimanyti ką nors nauja. Man nereikia visą laiką sau tai įrodinėti. Aš nenoriu“.

Vienas paskutinių Cindy Crawford darbų tapo mados namų „Balmain“ reklama, kurioje ji įsiamžino kartu su savo kolegėmis Claudia Schiffer ir Naomi Campbell.

Tačiau Cindy karjerą pratęs jos 14 metų duktė Kaia Gerber, daug žadanti manekenė, kuri jau turi didžiulį gerbėjų ratą.

„Jos visos fotografuojasi arba jas fotografuoja draugai ir kelia nuotraukas į socialinius tinklus, – sakė Cindy Crawford. – Kaia būtų modelis net jeigu nebūtų manekenė. Visos mergaitės yra modeliai. Nesvarbu, kaip jas mato koks nors fotografas, jos turi tiesioginį ryšį su savo gerbėjais“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Stephanie Seymour, Cindy Crawford, Christy Turlington, Tatjana Patitz ir Naomi Campbell 1989-aisiais
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Stephanie Seymour, Cindy Crawford, Christy Turlington, Tatjana Patitz ir Naomi Campbell 1989-aisiais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius