-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Skaisgirė tapo šventinės kolekcijos veidu

Artėjant didžiosioms žiemos šventėms lietuviško prekės ženklo „Stylish Paw” kūrėja Rasa Stasionienė vėl pažeria naujienų. Šį kartą ji pristato žvilgsnį traukiančius šventinius drabužius: jaukius džemperius visai šeimai „All I Want For Christmas is You“, glaustinukes ir sukneles.
Vaida Skaisgirė
Vaida Skaisgirė / „Stylish Paw“ nuotr.

„Suknelės skirtos moteriai, nebijančiai pasipuošti, išreikšti savo moteriškumą ir seksualumą. Kiekviena moteris savo išvaizdoje turi kažką, ką ypatingomis progomis nori pabrėžti: ilgas kojas, dekoltė ar apnuogintą nugarą. Naujoje kolekcijoje kiekviena atras tai, kas patrauks dėmesį ir privalės atsidurti šventiniame garderobe“, – sako pėdutės logotipu paženklintų drabužių visai šeimai kūrėja R.Stasionienė. Ji savo naujai riboto leidimo kolekcijai ryškius audinius pasirinko ne veltui.

„Kai už lango niūrus oras, o sniego pusnys nedžiugina, pilką kasdienybę gali paįvairinti drabužiai! Raudona ir ryškiai mėlyna palvos puikiai padeda išsiskirti iš pilkos masės”, – įsitikinusi kūrėja.

„Stylish Paw“ nuotr./Vaida Skaisgirė
„Stylish Paw“ nuotr./Vaida Skaisgirė
„Stylish Paw“ nuotr./Vaida Skaisgirė
„Stylish Paw“ nuotr./Vaida Skaisgirė

Ryškus gėlėtas audinys, iš kurio gimė šventinė kolekcija, prieš metus parsivežtas iš Vokietijos – gulėjo ir laukė būtent to momento, kai R.Stasionienės galvoje susikurs pirmieji naujų modelių eskizai.

Pristatyti tokią kolekciją reikia ir tinkamos damos.

„Kas taps šios kolekcijos modeliu ilgai nesvarsčiau. Komunikacijos specialistė Vaida Skaisgirė yra ta moteris, kurią ir įsivaizduoju dėvint šios kolekcijos drabužius. Vaida – graži, pasitikinti savimi, charakteringa, lengvai bendraujanti ir, kas mane žavi bene labiausiai, siekia karjeros, bet kartu ir spėja pasirūpinti šeima. Su Vaida smagu bendrauti, ji traukia žmones, nes šios moters akys dega meile gyvenimui,“ – sako Rasa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius