-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrai irgi nori būti gražūs

Pavasariop žurnalų ir laikraščių puslapiai mirgėte mirga patarimais merginoms, kaip nustebinti ar sužavėti gera nuotaka trykštančia apranga. Vaikinai tarsi lieka nuošalyje, o juk jie – ne ką mažesni stileivos. Taisome klaidą ir pramogų ir prekybos centro „Ozas“ parduotuvių atstovų klausiame, kuo šią vasarą turėtų puoštis madą sekantys vyriškiai.
Ir vyrai nori būti gražūs
Ir vyrai nori būti gražūs / Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ nuotr.

Drabužis, vaikiną paverčiantis vyru

Vargu, ar rastume merginą, kuri paklausta, kaip apsirengęs vyras jai gražiausias, nepaminėtų solidaus ir stilingo kostiumo – tuomet vaikinas atrodo ir aukštesnis, ir jo figūra dailesnė, o kur dar šypseną keliančios pastangos taisyklingai užsirišti kaklaraištį. Be to, kostiumas – ne tik didžiųjų švenčių apranga, daugeliu oficialių progų be jo taip pat neapsieinama. Artėjant sesijos pabaigai ir egzaminų ar diplominių darbų gynimui, dailus kostiumas – būtiniausias pirkinys.

Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ nuotr./Ir vyrai nori būti gražūs
Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ nuotr./Ir vyrai nori būti gražūs

Apranga vyrams prekiaujančios parduotuvės „BLTD“ personalas sako, kad svarbiausias reikalavimas renkantis kostiumą – jis turi būti tinkamas vaikino sudėjimui, išryškinantis privalumus ir paslepiantis trūkumus. Žinant keletą mažų gudrybių, tai padaryti visai lengva: pavyzdžiui, ar žinojot, kad norintys atrodyti aukštesni, turėtų rinktis siauresnes kelnes ir viensagį arba dvisagį švarką? Daugiau tokių patarimų, ir jokie trūkumai nebebaisūs!

Parduotuvės merginos tikina, kad vyriškius galima suskirstyti į kelis tipus: pirmieji renkasi tik klasikinius, tamsių spalvų kostiumus, o kiti ieško įdomios aprangos su stilizuotomis detalėmis, tokiomis kaip įdomios kišenės ar medžiagos faktūra. Turintiems klasikinį kostiumą, bet nenorintiems atrodyti keliolika metų vyresniems, patariama jį atgaivinti jaunatviškomis detalėmis – petnešomis, vietoj kaklaraiščio dėvimu šalikėliu, sportiniais bateliais ar įdomia rankine. Dar akiniai nuo saulės, ir štai – svajonė, ne vyras!

Jo didenybė džinsas

Negąsdinam visų maištingų ar vėjavaikiškų sielų: kostiumas – tikrai ne vienintelis būdas pabrėžti vyriškumą! Jis turi ne ką menkesnį konkurentą – mėlynus, apatinę kūno dalį išryškinančius jo didenybę džinsus. Kaip teigia vyriškais rūbais prekiaujančios „Jack&Jones“ konsultantės, šį sezoną karaliauja siaurėjantys, šiek tiek pagarinti šviesių atspalvių džinsai, menantys senus vesternus, kuriuose sunku nuleisti akis nuo energija žavinčių kaubojų. Paklaustos, ar džinsai – praktiškas drabužis pastaruoju metu karščiu lepinančiomis vasaromis, parduotuvės merginos patikina, kad iš plonos medvilnės pagamintos kelnės tinka net kaitriausią dieną.

Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ nuotr./Ir vyrai nori būti gražūs
Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ nuotr./Ir vyrai nori būti gražūs

Džinsų praktiškumą liaupsina ir „Big Star“ personalas: džinsinė medžiaga (denimas) – viena iš nedaugelio, dėvima praktiškai nuolat. Kaip teigia parduotuvės merginos, modeliai iš šio sezono kolekcijos „Active“ linijos yra sukurti specialiai nutrūktgalviškam laisvalaikiui, todėl tiks ir minant dviratį vakarėjančio miesto gatvėmis, ir lakstant riedlente, ir savaitgalius leidžiant gamtoje. Pasirinkus kokybiškus džinsus, kurių gamybai naudojamos pažangios technologijos, nebaisios jokios orų permainos.

Maža gudrybė merginoms: jei jūsiškis niurzga, kad net prisiskaičiuos patarimų neaišku, kaip rengtis, kad apranga ir akį trauktų, ir patogi bei praktiška būtų, nusiveskit jį į vyrų mados žinove save vadinančią „Celio*“ parduotuvę, siūlančią šio sezono madingiausią derinį – sportinį švarką, ryškius languotus marškinius ir patrintus džinsus. Išvydus taip apsitaisiusį vaikiną, nesunku suabejoti, kad tik moterys – gražioji lytis.

Užsakymo nr. AKI 20110524

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius