Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Žiemos pasaka: žinomos moterys pristatė aksomo kombinezonų kolekciją

Šaltą žiemą labiausiai norisi šilumos ir jaukumo. Keturios žinomos moterys įsitikino, kad tokį norą geriausiai patenkina švelnūs ir patogūs aksomo kombinezonai.
Renata Marcinkevičienė, Justina Gafarovaitė, Gintarė Pietutytė ir Asta Jonušienė
„Racing Ladies“ fotosesija / Vytauto Pilkausko nuotr.

Šaltą žiemą labiausiai norisi šilumos ir jaukumo. Keturios žinomos moterys įsitikino, kad tokį norą geriausiai patenkina švelnūs ir patogūs aksomo kombinezonai.

Skirtingų amžių bei profesijų moterys – Vairuojančių moterų asociacijos „Racing Ladies“ prezidentė Asta Jonušienė, makiažo studijos „Gafaro“ įkūrėja ir makiažo meistrė Justina Gafarovaitė bei plaukų stilistė Gintarė Pietutytė nusifotografavo su naujausios „R-style“ kolekcijos kombinezonais, o prie moterų prisijungė ir šių kombinezonų dizainerė, drabužių kūrėja Renata Marcinkevičienė.

Vytauto Pilkausko nuotr./„Racing Ladies“ fotosesija
Vytauto Pilkausko nuotr./„Racing Ladies“ fotosesija

„Atradau, tai kas miela širdžiai ir sielai – drabužių kūrimą ir modeliavimą. Atradau ir vairuojančias moteris, kurios man suteikė „antrą kvėpavimą“ – savirealizaciją.

Tad pradedu naują gyvenimo etapą, noriu ir matau prasmę bendradarbiauti su „Racing Ladies“ narėmis, manau galiu įgyvendinti visas vizijas kartu su šios asociacijos varikliu – Asta Jonušiene,“ – atviravo R.Marcinkevičienė.

Azartiškas, veiklias ir, svarbiausia, vairuojančias moteris vienijančios asociacijos vadovė A.Jonušienė nusprendė, kad metas pasisemti naujo įkvėpimo artėjantiems naujųjų metų projektams.

Vienas iš šios asociacijos tikslų – organizuoti įdomius ir naudingus renginius, kuriuose moterys galėtų išbandyti ne tik automobilius, bet ir kitas transporto priemones, tarpusavyje pasivaržyti ir įgyti patirties bei pasitikėjimo savo jėgomis.

„Dažnai dalyvaujame įvairiuose renginiuose, lenktynėse. Visad noriu, kad asociacijos narės naudingai praleistų laiką prie vairo, bet tuo pačiu moterims patinka būti vieningai išskirtinėmis, jaustis patogiai, tad sportinio pobūdžio apranga, kombinezonai, pabrėžia ir atspindi mūsų veiklą,“ – kalbėjo apie smagią fotosesiją A.Jonušienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius