Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 dalykų, ko nereikėtų sakyti merginoms

Reikėtų atsiminti, kad merginos ypač jautriai reaguoja į vaikinų kalbas, kurios kartais būna per daug šiurkščios ir atviros. Taigi mes įvardysime 10 dalykų, kurių nederėtų sakyti merginoms.
Kelias į laimę
Kelias į laimę / A. Ufarto BFL nuotr.
Temos: 2 Akiniai Santykiai

1. Ji man – tik draugė.

Žinoma, jei mergina yra patraukli ir vieniša, vyrai ją mato kaip grėsmę. Jei kokią nors merginą tikrai laikote drauge, pasakykite tai savo merginai neslėpdami. Įvardykite priežastis, kodėl ta mergina jums patinka kaip draugė. Tuomet viskas bus aišku.

2. Aš paskambinsiu tau aštuntą vakare.

Nesakykite konkrečios valandos ar dienos, kada ketinate jai paskambinti, nebent tikrai manote, kad ištesėsite savo žodį. Jei pasakysite, kad ketinate paskambinti šiandien, mergina ir lauks skambučio šiandien. Jei to nepadarysite, sugriausite jos pasitikėjimą. Geriau pasakykite, kad būtinai susisieksite.

3. Ji tokia karšta.

Merginos mėgsta manyti esančios jums pačios karščiausios planetoje. Jei pasakysite savo merginai, kad kuri kita jums atrodo karšta, tai nepridės jums pliusų. Merginos nenori žinoti apie kitas merginas, kurios jums atrodo karštos, todėl geriau patylėkite.

4. Aš nenaudoju prezervatyvų.

Čia tai gražiausia. Netgi jei planuojate būti ištikimas ir nesergate jokiomis ligomis, pratinkitės prie apsisaugojimo priemonių.

5. Aš tave myliu.

Jei tikrai to nejaučiate, geriau patylėkite. Moterims tai nėra tušti žodžiai, tai patvirtinimas, kad santykiai pasiekė kitą lygmenį. Jei jūs nesate tam pasiruošęs, netarkite šitų trijų žodžių.

6. Ar tu priaugai svorio?

To neturite sakyti net juokaudami, netgi jei jūsų mergina plona kaip šiaudas. Moterys nieko nenori girdėti apie savo apimtis ir svorį.

7. Mano buvusioji niekada…

Jei vis dar tiek daug galvojate apie savo buvusiąją, tai ką veikiate su nauja mergina? Taigi arba grįžkite pas buvusiąją, arba patylėkite.

8. Tu primeni man mano mamą.

Niekada nelyginkite savo motinos ir merginos, nebent motiną dievinate taip, kad niekad negalite nustatoti apie ją galvoti.

9. Mes kažką planavome?

Ne, jūs tik visą dieną kalbėjote apie tai, kaip praleisite dieną kartu. Nebūkite toks kvailas, jog pamirštumėte, ką planuojate su mergina.

10. Paskambink man.

Ką tai gali reikšti? Kad niekada neketiname paskambinti merginai? Išgirdusios tokį pasiūlymą merginos nežino, ar tikrai norite sulaukti skambučio.

Merginos, komentaruose pasidalykite patirtimi – galbūt jūs jau per savo gyvenimą iš vaikinų išgirdote ne vieną dalyką, kas jus šokiravo ir privertė susimąstyti. Galbūt tam tikrai žodžiai jus privertė susimąstyti apie santykių pabaigą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius