Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 mintys, šaunančios į galvą kiekvienam vyrui, kai jis pamato nuogą moterį

Yra dalykų, kuriuos vyrai daro net vidury karščiausio sekso, o moterys to nė nepastebi. Jie daro pauzes ir žiūri, nes kai moteris mėgaujasi akimirka ji visiškai atsipalaiduoja, o vyrams patinka stebėti. Jums įdomu, kokios mintys tada sukasi vyrų galvoje? Portalas womanshealthmag.com pateikia sąrašą minčių, kurios užklumpa kiekvieną besimylintį vyrą.
Seksuali moteris su apatiniu trikotažu
Seksuali moteris su apatiniu trikotažu / 123rf.com nuotr.

„Būk kietas“. Kai moteris nusirengia, vyras ima giliau kvėpuoti, jo pulsas padažnėja. Tačiau joks vyras nenorėtų, kad kas nors pagalvotų, jog nuogą moterį jis mato pirmąkart, todėl iš visų jėgų stengiasi tvardytis ir atrodyti „kietai“. 

„Pagaliau galiu spoksoti!“ Kiekvienas save gerbiantis vyras stengiasi nebūti užkluptas nužiūrinėjantis moters krūtis viešumoje. Kontoroje, sporto salėje, paplūdimyje ir kitose vietose bendraudami su moterimis vyrai iš visų jėgų bando žiūrėti joms į akis. Tačiau kai drabužiai skrieja į šalį civilizuotas elgesys nebėra prioritetas – pagaliau jie gali spoksoti, kiek nori. 

„Rodos, man reikėjo kažką padaryti, ar ne?“ Gali būti, kad vyras ketino užbaigti dienos darbus, gaminti vakarienę, galbūt net pasinerti į namų ruošą, tačiau kai moters kelnaitės nukrenta ant žemės, visi planai tarytum išnyksta.

„Palauk minutėlę“. Vyrai orgazmą gali pasiekti daug greičiau nei moterys, todėl siekdami, kad malonumą patirtų ir partnerės, jie ieško būdų, kaip padidinti savo galimybes. Akimirkai stabtelti ir palūkėti – viena iš jų. 

„Norėčiau žinoti, ko ji iš manęs tikisi“. Kiekvienas vyras bus laimingas, jei moteris nesibodės jam pasakyti, ką norėtų, kad jis atliktų – juk tada seksas bus dar malonesnis abiem pusėms. Pašnibždėkite savo norus jam į ausį, uždėkite jo rankas ten, kur norite, kad jos būtų ir kartais perimkite valdžią. 

„Velnias, kaip man pasisekė“. Pasididžiavimo ir sėkmės jausmas apima kiekvieną vyrą, vos tik moteris prieš jį nusirengia. 

„Kodėl, po galais, ji savimi taip nepatenkinta?“ Aišku, kad kiekvienas vyras turi kompleksų, tačiau kai savęs gėdijasi moteris vyrams tai atrodo nesuprantama. Vyrai labiausiai mėgsta tuos momentus, kai moteris yra visiškai savimi pasitikinti ir atvira. Jei ji slepiasi po antklode, ranka slepia savo krūtinę ar pilvą, vyras pasijaučia nepatogiai – jis nersis iš kailio, kad tik pataisytų situaciją. Ir tai nėra blogai, bet ar nebūtų smagiau, jei abu iškart jaustumėtės gerai?

„Shutterstock“ nuotr./Aistringa pora
„Shutterstock“ nuotr./Aistringa pora

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius