Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl netvarkos poros pykstasi daugiau kaip 100 kartų per metus

Naujas britų atliktas tyrimas rodo, kad poros dėl netvarkos namuose pykstasi 104 kartus per metus. Šie barniai turi rimtų pasekmių – dėl suprastėjusios nuotaikos vieni rečiau mylisi, o kiti apskritai nusprendžia skirtits, rašo „The Daily Mail“.
Susipykusi pora
Susipykusi pora / 123rf.com nuotr.
Temos: 1 Santykiai

Ištyrus 2,4 mln. porų elgesį paaiškėjo, kad dėl netvarkingų namų kivirčų kyla vidutiniškai du kartus per savaitę. Šie barniai paveikia ir porų seksualinį gyvenimą: 67 proc. moterų teigė, kad jas blaškė aplinkui besimėtantys nesulankstyti drabužiai bei netvarka miegamajame. Netvarkingą aplinką kaip kliūtį intymiems santykiams įvardijo tik 23 proc. vyrų.

Viena pora iš penkių per savaitę bent vieną kartą susipyksta dėl to, kuris iš jų yra netvarkingesnis.

Viena iš šešių moterų turi pradėti šaukti, kad jos vyras ką nors sutvarkytų.

Moterys labiausiai skundžiasi dėl to, kad vyrai ant žemės palieka krūvas drabužių. Taip pat viena iš dažniausių barnių priežasčių yra tai, kiek kuris turi drabužių ar kosmetikos ir kur bei kaip ją laiko. 18 proc. vyrų mano, kad jų mylimosios turi per daug kosmetikos, o 17 proc. teigia, kad jos per daug turi batų. 15 proc. moterų sakė nemėgstančios dalintis spinta su savo antrąja puse.

Tačiau kad ir kaip moterys piktintųsi dėl mylimojo netvarkingumo, 18 proc. vyrų yra įsitikinę, kad tvarkyti namus – tik moters reikalas. Vos 5 proc. vyrų teigia prisiimantys atsakomybę dėl savo sukeltos netvarkos ir patys susitvarko. 33 proc. moterų teigia verčiau pačios viską sutvarkančios, nes prašyti pagalbos arba ginčytis joms atrodo beviltiška.

Viena iš šešių moterų turi pradėti šaukti, kad jos vyras ką nors sutvarkytų. 10 proc. moterų teigia gudraujančios – už tai, kad susitvarkytų, savo išrinktiesiems jos pažada atsilyginti vakare lovoje.

29 proc. apklaustųjų prisipažino, kad yra išmetę savo antrajai pusei priklausiusį ir ne savo vietoje besimėtantį daiktą, o kai jo pasigedo, apsimetė, jog nieko nežino.

47 proc. apklaustųjų teigia visus ne vietoje esančius daiktus paslepiantys miegamajame, kai laukia svečių, nes į šį kambarį niekas neina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius