Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsiskyrusios moters išpažintis: kodėl seksualinis gyvenimas po skyrybų tik pagerėjo?

Viena amerikietė, pasivadinusi slapyvardžiu Real Mom, išsiskyrusių mamų portale „Divorced Moms“ save pristato taip: „Aš ne supermama... Aš tikra mama. Tikra, vieniša, pavargusi, laiminga, kartais išprotėjusi, kuri galėtų būti pasiruošusi pamilti iš naujo“. Ši moteris portale „Divorced Moms“ paviešino atvirą laišką, kuriuo papasakojo, kaip ir kodėl pagerėjo jos seksualinis gyvenimas nutraukus 12 metų trukusią santuoką. Ši išsiskyrusios moters išpažintis sulaukė didžiulio susidomėjimo bei kitų moterų palaikymo.
Aistra
Aistra / Shutterstock nuotr.

Mano santuokos pabaigoje mano seksualinis gyvenimas buvo absoliučiai vienodas, tas pats per tą patį kiekvieną kartą. Liūdna, tačiau tai tapo abiem patogia rutina. Absoliučiai nebebuvo romantikos ir aš net nebejutau jokio potraukio mylėtis. Atvirai kalbant, aš prisiversdavau su vyru pasimylėti vien dėl to, kad jis bent kelioms dienoms paliktų mane ramybėje ir nustotų prašęs sekso.

Prisiversdavau su vyru pasimylėti vien dėl to, kad jis bent kelioms dienoms paliktų mane ramybėje ir nustotų prašęs sekso.

Nuo mano skyrybų, kurios įvyko maždaug prieš metus, aš turėjau seksualinių santykių su trimis vyrais, ir leiskite man tai apibendrinti vienu žodžiu... ALELIUJA!!!

Štai aštuonios priežastys, kodėl seksas po skyrybų buvo geresnis nei seksas, kurį patyriau gyvendama santuokoje:

1. Įvairovė

Po 12-os metų sekso su tuo pačiu vyru, būti su kažkuo kitu buvo tarsi gaivus oro gūsis ir privertė mane iš naujo pasijusti moterimi! Visi vyrai, su kuriais po skyrybų mylėjausi, buvo absoliučiai skirtingi ir stebino vis kitokiais įgūdžiais miegamajame, ant sofos ar duše. Skirtingų vyrų tyrinėjimas tikrai atveria akis ir priverčia suprasti ne tik ko trūko tavo santuokoje, bet ir tuo pačiu ko tu pati trokšti lovoje. 

2. Savigarba

Seksas su mano buvusiu vyru absoliučiai nekėlė mano savigarbos ir neskatino pasitikėjimo savimi. Ne todėl, kad mylintis jis man nesakė gražių žodžių ar komplimentų, o todėl, kad jis visada sakė tą patį per tą patį. Aš norėjau girdėti, kokia seksuali esu, kaip jį užvedu ar pan. Tačiau jis to nesakė ir aš nesijutau gerai to prašyti. Tačiau seksas kaip naujai išsiskyrusios moters absoliučiai pagerino mano pasitikėjimą savimi! Žinoti ir jausti, kad kažkas troško mano kūno, man buvo absoliuti viršūnė. Tai mane paskatino iš senamadiškos išsiskyrusios mamos virsti rokenrolo sekso deive!

3. Jokių įsipareigojimų

Teisingai! Jokių įsipareigojimų! Tau nereikia po nakties keltis ir gaminti jam pusryčius, kitą popietę tau nereikia skalbti purvinų jų apatinių. Tau net nereikia su juo atsisveikinti, jeigu to nenori. Jeigu namo parsivedi vyrą siekdama su juo tik pasimylėti, vos tik pasieki savo tikslą, jis išeina. Tai taip paprasta.

4. Mažiau varžymosi

Man tai buvo labai svarbu, nors ne visoms moterims tai gali tikti. Kol buvau ištekėjusi norėjau išbandyti naujų dalykų miegamajame, tik nežinojau, kaip apie savo norus pasakyti vyrui. Jis buvo iš tų vyrų, kurie iš karto įtaria romaną su kitu vyru, vos tik užsimeni apie naują pozą. Taigi norėdama išvengti konfliktų nustojau jam tai siūlyti. Tačiau po skyrybų be jokio varžymosi galėdavau pasakyti savo partneriui, ko tiksliai aš noriu. Gera sakyti, ko nori, kai dėl to nereikia aiškintis ir teisintis.

5. Pagaliau gali išpildyti slapčiausias fantazijas

Ar gyvenant santuokoje kada nors buvo išpildyta kokia nors jūsų seksualinė fantazija? Ar buvo kas nors, apie ką visada svajojai, tačiau tai niekada nebuvo išpildyta? Ką gi, turiu naujienų! Aplink yra daugybė vyrų, kurie nenori nieko kito kaip tik išpildyti pačias slapčiausias tavo svajones.

Žinoti ir jausti, kad kažkas troško mano kūno, man buvo absoliuti viršūnė. Tai mane paskatino iš senamadiškos išsiskyrusios mamos virsti rokenrolo sekso deive!

6. Vėl jautiesi kaip paauglė

Prisimenate, kaip 16-os metų glamonėjotės su savo mokyklos laikų meile ir kaip nesinorėjo savęs tvardyti ar stabdyti? Prisimenate tuos drugelius pilve, kurie imdavo skraidyti vos pamačius savo simpatiją? Džiaugiuosi galėdama pranešti, kad šie jausmai grįžo! Turiu pripažinti, kad nervinausi, kai pirmą kartą po skyrybų bučiavausi su kitu vyru. Mes sėdėjome ant sofos, žiūrėjome filmą ir aš galvojau: „Tai taip kvaila! Tu suaugusi... imk ir pabučiuok jį pagaliau!“. Taigi pažiūrėjau į tą nuostabų, gražų vyrą, palinkau prie jo ir pabučiavau jį. Išdrįsti tai padaryti buvo tikrai verta, nes po to sekė nepaprastai geros glamonės.

7. Daugiau jokių taisyklių

Daugiau jokio sekso tik pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais. Daugiau jokio sekso pagal grafiką. Daugiau jokių nuobodžių ir tų pačių pozų, kurios kartojasi kiekvieną kartą kai mylitės. Daugiau jokio laukimo kol užmigs vaikai. Daugiau jokių taisyklių! Kad ir kokią sekso rutiną turėjote savo santuokoje, ji jau oficialiai baigta, taigi gali mylėtis kada panorėjusi, su kuo panorėjusi ir bet kokia poza, kokia tik įsigeidi.

8. Seksualinė patirtis

Nepaisant to, kad buvai ištekėjusi ir jau daug metų turėjai intymių santykių, išsiskyrusi įgyji kur kas daugiau seksualinės patirties. Žinai, ko ieškai ir nori iš savo sekso partnerio. Gali rinktis tokį, kuris pririš tave prie lovos ir glamonės visą naktį, o gal pati būti ta, kuri kontroliuoja situaciją. Kad ir kam teiki pirmenybę, per seksualinę patirtį ieškok sau tinkamo vyro. Arba bent jau tinkamo seksualinio partnerio nakčiai ar dviem.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius