Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką daryti, kad vyrai tavimi žavėtųsi

Kaip sužavėti vyrus? Kaip moteriai išlaikyti jų dėmesį? Amžinas klausimas. Štai keletas patarimų.
Artumas
Artumas / Photos.com
Temos: 2 Santykiai Meilė

Atsako vyrai: 5 savybės, parodančios, jog esi smagi, protinga, seksuali – ideali.

5. Kontroliuok mane protingai.

Mus pykina nuo moterų, kurios bando užgrobti valdžią. Net žiūrint į dailiosios lyties užvaldytus draugus, noris skelti jiems antausį ir rėkti „būk vyras!“.

Mes gerbiame ir norime klausyti tų moterų, kurios kontroliuoja žaismingai ir vos vos pastebimai. Taip, kad žinotume tik mes dviese, jog darysiu taip, kaip jinai norės, bet nepastebėtų mano draugai. Atsilygink man miegamajame. Ir ten aš noriu klausyti Tavęs.

4. Būk žaisminga.

Šypsokis, net kai Tave drabsto purvais, net tada, kai vos pavelki kojas. Juokauk su savais ir su kitais vyrais. Kartais pažaiskime Monopoli, bet dažniau žaidimus įtrauk į mūsų guolį. Kiekvienam vyriškiui to trūksta, bet tik keli tai išdrįstame pasakyti. Mums nesmagu prisipažinti: „Maryte, aš norėčiau šiandien, kad būtum persirengusi kiškučiu“. Cha cha...

3. Priversk mus laukti.

Tik jau ne parduotuvėje, kurioje pusvalandį apžiūrėsi, kokią lėkštę geriau pirkti, keturkampę ar ovalią. Mes kaip grobuonys moters trokštame čia ir dabar, o po to, ypač, jei ji lengviau pasiekiama, po truputį darosi nebeįdomu. Būk paslaptingesnė, surežisuok savo mini spektaklį taip, jog mes net nesuprastumėme, o lauktumėme, nerimautumėme, norėtumėme paskubinti greičiau grįžti, greičiau nusirengti ir panašiai.

2. Ištvirkusi nelygu seksuali.

Būk seksuali, to mums tikrai reikia. Tik niekada nemaišyk seksualumo su ištvirkimu. Išvirkusios moters mums reikia kartais, bet ne kasdien, ne prie kitų žmonių. Beje, Pamela Anderson mums toli gražu neimponuoja kaip seksuali moteris, tad nesistenk būti į ją panaši. Ji tiesiog ištvirkusi. Tik tiek. Būk gera, nesilygiuok į ją ir neplėšyk mano marškinių kasdien. Užteks vos keletos tokių pabandymų.

1. Elkis netikėtai.

Visi vyrai paniškai bijo rutinos, todėl dažnai išeina pas jaunesnes ir tas, kurios dega kaip spirgučiai. Jos visada užimtos, jų niekada nebūna namie visą dieną, jos krečia tokius dalykus, jog mes išpučiame akis. Būk tokia, kuri mus stebintų, stebintų maloniai.

Ypač tai sveikintina sekso srityje.

Šaltinis: www.nestresuok.lt 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius