-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką pirmojo pasimatymo metu galvoja vaikinai

Taip pat, kaip ir merginos, vaikinai per pirmąjį pasimatymą visuomet įvertina savo pašnekovės potencialą ateityje tapti rimta jo mergina.
Pasimatymas
Pasimatymas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Tinklalapyje http://lifestyle.msn.com surašyti 6 klausimai, kuriuos pirmojo pasimatymo metu bene kiekvienas vaikinas sau užduoda paslapčia.

„Ar ji visuomet taip daug kalba?“

Vaikinams ne itin patinka tuščios kalbos. Todėl jei viso pasimatymo metu jūs be perstojo pasakosite apie savo draugus, bendradarbius ar apie mados žurnaluose perskaitytus straipsnius neleisdamos vaikinui net prasižioti, susidomėjimas jam tikrai greitai išgaruos. Blogiausiu atveju, jis pabėgs, sulaukęs kokio nors „netikėto“ skambučio nuo nelaimės ištikto draugo. Kad taip neatsitiktų, pirmojo pasimatymo metu verčiau kalbėkitės apie platesnes temas, pavyzdžiui, apie jo mėgstamą muziką ar įdomius filmus, arba paklauskite, kokie jo draugai. Pasistenkite rodyti daugiau susidomėjimo juo, o ne nuolatos pasakokite apie save.

„Ar man nebus per brangu ją išlaikyti?“

Prieš užsisakydamos brangaus vyno taurę pirmojo pasimatymo metu pagalvokite dukart. Jeigu vaikinas pamatys, kad mėgstate brangius dalykus, jis gali išsigąsti, kad pasimatymai su jumis tiesiog pernelyg brangiai atsieis.

„Ar ji papasakos savo draugėms apie šį pasimatymą?“

Po pirmojo pasimatymo daugelis vaikinų jaudinasi, kad apie nepavykusias pasimatymo dalis jūs pasipasakosite savo draugėms arba, dar blogiau, pasirašysite tai „Facebook'e“. Norėdamos užtikrinti vaikiną, kad nesate tokia mergina, kuri renka informaciją apie vaikinus tam, kad vėliau galėtų pasityčioti su savo draugėmis, netraukite kompiuterio ar nesikalbėkite telefonu su jokia drauge vidury jūsų pasimatymo. Juk, visų pirma, tai labai neetiška.

„Ar kada nors aš galėčiau ją supažindinti su savo tėvais?“

Kai vaikinas pirmą kartą pamato merginą, jis įsivaizduoja ją nuogą – tą tikriausiai žinote kiekviena. Tačiau jo galvoje kartais sukasi ir šiek tiek mielesnės mintys. Jeigu jūs vaikiną sudominsite, jis neabejotinai pagalvos, ką apie jus pasakytų jo mama ir ar būtų įmanoma ateityje jus supažindinti su savo tėvais.

„Ar ji galėtų bendrauti su mano draugais?“

Vaikinams patinka draugauti su merginomis, kurios puikiai jaučiasi bendraudamos su jo draugais. Jeigu jūs nuolat kritikuosite maistą, piktai kalbėsite su padavėja ar tiesiog viso pasimatymo metu sėdėsite susikausčiusi ir įsitempusi, vaikinas gali padaryti išvadą, kad jo draugų kompanijoje jūs nepritapsite. Pasistenkite pasimatymo metu parodyti, kad esate atsipalaidavusi ir lengvai bendraujanti mergina, kad jis suprastų, jog jo draugams tikrai patiksite.

„Ar šį vakarą aš su ja permiegosiu?“

Seksas seksas ir dar kartą seksas. Taip, šis žodis sukasi jo smegenyse net ir tuomet, kai jis klausia, kur jūs užaugote, ar domisi, koks jūsų augintinio vardas. Ir nors daugelis vaikinų po pirmojo pasimatymo ir nebandytų pasiguldyti merginos į lovą, tačiau jie vis tiek ieškos patvirtinimo, iš kurio galėtų spręsti, kiek laiko jam dar reikės pasikankinti. Todėl jeigu vaikinas jums patinka, subtiliai tai parodykite gundančia šypsena arba paliesdamos jo ranką. Žinoma, tai dar nereiškia, kad privalėsite gultis su juo į lovą jau tą patį vakarą, po pirmojo pasimatymo to daryti tikrai nevertėtų, jeigu vaikinu rimtai susidomėjote.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius