-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kada laikas nutraukti santykius: 5 požymiai

Net keista, kiek raudonų kortelių mes esame pasirengę skirti savo antrajai pusei, kol galiausiai nusprendžiame, kad santykiai neturi ateities. Moterys yra akylesnės pastebėti įvairius trūkumus, tačiau jos mėgsta „blogus berniukus“, todėl kartais užmerkia akis ir apsimeta nematančios akivaizdžios tiesos, rašo Huffingtonpost.com.
Santykiai
Santykiai / „Shuterstock“ nuotr.

Štai jums penkios priežastys, dėl ko vertėtų pagaliau žengti lemtingą žingsnį – sukti skirtingais keliais. Pastebėjus šias problemas laiku galima išvengti pasekmių.

Nėra potraukio

Niekada neleiskite kitiems primesti savo valios ir priversti jus pamėgti žmogų per prievartą. Kartais vyras gali būti idealus pasirinkimas „teoriškai“: turėti gerą darbą, socialinę padėtį visuomenėje, mylėti jus ir būti labai geras lovoje, tačiau jei jums pamačius jį nepakerta kojų, neskraido drugeliai pilve – jis nėra jums skirtas. Duokite progą sau pažinti žmogų keliuose pasimatymuose, tačiau jei nieko nevyksta – nesėdėkite vietoje ir judėkite toliau. Niekaip neįmanoma sukurti potraukio ar jį įžiebti dirbtinai.

Jis arba ji yra nemandagūs su aptarnaujančiu personalu

Daugeliui yra kalama į galvą, kad klientas yra visada teisus. Tačiau pažiūrėkite į tai iš kitos pusės. Yra senas posakis, kad pažinti žmogų gali iš to, kaip jis elgiasi su tais, kurie jį aptarnauja ar suteikia paslaugas. Jei jis ar ji vaizduoja kažką, kuo nėra, bando iš savęs padaryti didelį poną ar ponią – reikia daryti išvadas. Nėra nieko blogiau ar nemandagiau nei pradėti dramą dėl menkos aptarnaujančio personalo klaidos. Yra didelė tikimybė, kad viskas apsisuks ir kažkada tie priekaištai bus skirti jums.

Žmogus pradeda smurtauti  

Smurtas gali pasireikšti psichologiškai ir fiziškai. Turbūt net nereikia kalbėti apie smurto pasekmes. Visi žino, ką tokiu atveju reikia daryti. Niekada neleiskite, kad jums tai nutiktų – prieš jus būtų smurtaujama. Visai nesvarbu, ar jūs esate moteris, ar vyras – bet koks smurtas ar agresyvumas santykiuose yra nepateisinamas.

Jie niekada jums neranda laiko

Jūs net neįsivaizduojate, kiek moterų yra girdėjusios pasiteisinimą: „Aš norėčiau, kad mes praleistumėme daugiau laiko drauge, tačiau...“ Nuolatos „užsiėmę“ vyrai randa įvairiausių pasiteisinimų. Ar tikrai jis yra toks užsiėmęs ir jums negali rasti laiko? Yra tik viena tiesa: jei jūs jam rūpite, jis būtinai ras jums laiko. Vyrukas versis per galvą, kad tik galėtų praleisti laiką su jumis, kad kitas neužimtų jo vietos. Nėra jokių „bet“, „tačiau“ ar kitų pasiteisinimų. Jei vyras yra rimtai susidomėjęs, tai jis neieškos pasiteisinimų, o ras būdų išspręsti susidariusias kliūtis.

Jūs neturite nieko bendro

Čia kaip Sandros Bullock vaidintame filme: du visiškai skirtingi žmonės susitinka ir nors yra tokie skirtingi kaip du pasaulio ašigaliai, jie įsimyli. Priešingybės traukia? Ne visai.

Daugelis žmonių tiesiog desperatiškai nori sutikti antrąją pusę, įsimylėti ir praleisti likusį gyvenimą drauge. Ji – tikra vakarėlių siela, o jis – tylenis. Jis užkietėjęs mėsėdis ir neištvertų dienos be sultingo kepsnio, o ji – vegetarė. Tai yra tik išoriniai skirtumai, tačiau reikia žvelgti giliau. Svarbiausia tvirtuose santykiuose yra bendros vertybės. Reikia atkreipti dėmesį, kiek, pavyzdžiui, laiko yra skiriama šeimai, kokie dalykai jums abiems yra juokingi ir sukelia šypseną. Taip, skirtumai mus padaro išskirtiniais ir įdomiais, tačiau panašumas išlaiko mus drauge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius