-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kaip susipažinti su vyru automobilių spūstyse

Britų sociologai atliko tyrimą ir išsiaiškino, kad automobilio savininkas, gyvenantis didmiestyje, per savaitę praleidžia apie 11 valandų spūstyse. Darbo dienomis miesto gatvėse vidutiniškai susidaro 800 spūsčių, kuriose įstringa apie 1400 mašinų. O spūstys tęsiasi vidutiniškai 1 valandą 26 minutes. Tyrėjai taip pat išsiaiškino, kad daugiausiai tuo metu klausosi muzikos, kiti kalba telefonu, treti skambina į radijo stotį, dar kiti gurkšnoja kavą ir t.t.
Mergina
Mergina / 123RF nuotr.
Temos: 2 Seksas Meilė

Tačiau gal vertėtų išnaudoti šį įkyriai erzinantį  ir nuobodų laiką, pavyzdžiui, užmezgant romantišką pažintį kelyje?

Flirtuoti stovint spūstyse – pats efektyviausias būdas išsaugoti nervų ląsteles

Pakankamai agresyvus lenktyniavimas tarp vairuotojų, vilnijantis didmiesčio keliais, tikrai neprideda geros nuotaikos, o juo labiau nenuteikia romantiškoms pažintims. Nepaisant to, prancūzų psichologai primygtinai rekomenduoja flirtuoti stovint  mašinų spūstyse. Jų manymu, tai pats efektyviausias būdas išsaugoti nervų ląsteles. O štai racionalūs ir viską apskaičiuojantys britai pažengė dar toliau: atlikę tyrimą jie išsiaiškino, kad du milijonai tėvynainių jau seniai įsitraukė į pomėgį užmegzti pažintis keliuose, kai atsiduria spūstyse. Be to, paaiškėjo, kad maždaug 150 tūkst. sutuoktinių porų, gyvenančių šioje šalyje, susipažino būtent mašinų spūstyse!

Lietuva taip pat jau baigia pasivyti didžiąsias Europos šalis mašinų skaičiumi, tačiau mūsiškiai vyrai neskuba išnaudoti tokią puikią progą. Tikriausiai dėl to reikėtų kaltinti jų drovumą, santūrumą ir varžymąsį. Bet vis dėlto kodėl nepamėginus? Jei jau internetas prikimštas pažinčių portalais, kur ieško savo antrųjų pusių visi, kas netingi, tai kodėl to paties nepadarius ir kelyje. Kai esi apsuptas mašinų ir visų pusių, kurios vos vos nebraukia šonu, taip ir taikosi „pabučiuoti“. Beje, internete galima aptikti ir pažinčių portalų, siūlančių įsiregistruoti  lankytojams pagal savo automobilių numerius. Tiesa, toks susipažinimo būdas pas mus dar nėra populiarus.

Labai mažai moterų pirmiau žiūri į vyrą, o tik po to į jo mašiną

Taip pat per tyrimą buvo išsiaiškinta, kad vyrams, mėgstantiems didesnį nei 120 km per valandą greitį, patinka spontaniškas seksas nenuspėjamose vietose. Tačiau, jei vyras niekada neviršyja leistino greičio, tai ir jo intymiame gyvenime nėra sekso eksperimentų. O agresyvus vairavimo stilius būdingas sado-mazo gerbėjams.

Anot psichologijos specialistų, tarp vyro seksualinio temperamento ir vairavimo stiliaus yra tvirtas ryšys. Ir vienu, ir kitu atveju – tai emocijų pasireiškimas, kurias sunku kontroliuoti. 

Be to, per tyrimą išsiaiškinta, kad 40 proc. moterų nesąmoningai renkasi į sekso partnerius tuos vyrus, kurių automobilių žibintų forma primena moterų krūtų formas. O 18 proc. dailiosios lyties atstovių labiau traukia tie mašinų savininkai, kurių automobiliuose puiki muzikinė įranga ar brangios magnetolos, natūralios odos sėdynės bei oda aptrauktas vairas. Ir tik 5 proc. moterų pirmiau žiūri į vyrus, o tik po to į jų automobilius.

Sėdintys mašinose vyrai negali įvertinti moters klubų apimčių

Dauguma  vienišų žmonių vis dėlto kažkodėl linkę ieškoti partnerių pažinčių portaluose. Mat ten galima pameluoti ne tik savo amžių, kojų ilgį, bet ir turėtą sekso partnerių skaičių. Tačiau pažintys mašinų spūstyse gali būti ne mažiau paslaptingos ir intriguojančios. Juk be moters vairuojamo automobilio modelio, apytikslaus amžiaus ir plaukų spalvos „nelaimės draugas“ daugiau nieko apie ją nežino. Mašinų kaimynai, nesvarbu, laukiantys  iš dešinės ar kairės pusės, negali įvertinti nei jos klubų apimties, pamatyti jos dailių ir gražių batelių, nežino jos sugebėjimų palaikyti pokalbį. Taip pat lieka paslaptis  ir jos balso tembras, darbinė veikla bei šeiminė padėtis. O visa tai tik dar labiau traukia, kabina ir intriguoja. Nes kuris vyras netrokšta patenkinti smalsumą.

Be to, per nelabai nuvalytus ar aprasojusius automobilių stiklus galima laisviau „šaudyti“ žvilgsniais. Arba kad ir staiga pagarsinus visiems žinomo populiaraus dainininko dainą ir net kartu su juo užtraukus? Žiūrėk, kiek vyrų akių įsmigs į tokios moters mašinos langus. Arba, kol mašinos žiūri viena kitai į žibintus, galima kiek nuleisti langelį ir pavalyti veidrodėlį. Kas žino, gal ims ir tarp stovinčių automobilių „atsitiktinai“ klaidžiojančios moters akys susitiks su žavingo kaimyno žvilgsniu. Svarbiausia, iš karto nenudelbti jų į asfaltą, o švelniai ir žaismingai nusišypsoti...

Mašina gali daug ką pasakyti apie jos šeimininko charakterį

Nepaisant pakankamo konfidencialumo ir intrigos susipažįstant spūstyse, yra vienas ir akivaizdus faktas, kurio nepaslėpsi nuo kitų eismo dalyvių. Tai – socialinis statusas, kurį išduoda automobilis. Bet tai ir didelis pliusas, nes kiek klausimų iš karto atkrenta ir nereikia gaišti laiko kamantinėjant apie jo užimamas pareigas ir gaunamo atlyginimo dydį. Vadinasi, bent jau finansine prasme santykiai kaip ir sutvarkyti.  Beje, ko dažnai  nepavyksta padaryti susipažįstant internete, naktiniame klube ar draugų vakarėlyje.

Be to, mašina gali daug ką pasakyti ir apie jos šeimininko charakterį bei pomėgius. Gal ir ne visi atkreipė dėmesį, kad visureigių vairuotojai daug noriau praleidžia panašius į save, prieš atlikdami kurį nors manevrą. Tačiau tyrėjų tvirtinimu, taip atsitinka ne dėl to, jog jie mandagūs ir gerbia to paties socialinio statuso atstovą, o iš solidarumo ir noro kontroliuoti ne tik kelią, bet ir visas kitas gyvenimo sritis.

Daug moterų provokuoja seksui atitinkamas automobilio modelis

O britų draudimo kompanija „Hiscox“ atliko  kitą labai įdomų tyrimą. Paaiškėjo, kad dauguma moterų provokuoja seksui atitinkamas automobilių moldelis.

Eksperimente dalyvavo 1200 moterų, kurioms buvo pasiūlyta pasiklausyti galingų automobilių „Maserati“, „Lamborghini“, „Ferrari“ variklių gausmą. O paskui buvo paimti dailiosios lyties atstovių kraujo tyrimai. Paaiškėjo, kad vyriško hormono testosterono, atsakingo už seksualumą, kiekis moters organizme padidėjo beveik dvigubai. Tuo tarpu tą patį atlikus tarp vyrų, jų testosterono lygmuo  nepakito.

Specialistų tvirtinimu, moterų pasąmonė reaguoja į galingą variklio gaudimą, kaip į vyro kvietimą pasimylėti... Ir  į kraują pradeda plūsti susijaudinimo hormonai.

Ekonomiškų automobilių šeimininkai – racionalūs

 O vyrai, važinėjantys sportiniais automobiliais, liudija, kad jie stengiasi visur ir visada būti pirmi. Tačiau tokiems vyrams mažiau galimybių laimėti moters palankumą ir simpatijas. Mat  „Ferari“ savininkai pirmiau norėtų sulaukti besižavinčių jų  vairavimo sugebėjimais žiūrovių plojimų.O štai ekonomiškų automobilių šeimininkai  – racionalūs, tokie nemoka ir nenori pūsti miglą į akis. O kas dėl jaunų vyrukų, sėdinčių atviruose, nuleistu stogu automobiliuose, taip pat nereikėtų skubėti išbraukti iš galimų pretendentų į širdį sąrašo. Juk dažnai būna, kad vyras, pasiekęs gerų rezultatų versle, dažnai būna vienišas asmeniniame gyvenime.

Labiausiai seksu turėtų būti patenkinti „BMW“ savininkai

Kaip galvojate, nuo ko priklauso, kiek kartų per savaitę vyras santykiauja? Prieš kiek laiko  mokslininkų atliktas tyrimas padėjo išaiškinti, kad ne paskutinėje vietoje – keturračio draugo modelis.  Buvo atlikta apklausa, kurią pravedė vokiečių žurnalas vyrams „Men's Car“, o joje dalyvavo 2253 automobilio vairuotojų, kuriems 20 – 50 metų. Remiantis apklausos rezultatais, labiausiai seksu turėtų būti patenkinti „BMW“ savininkai, nes jie mylisi 2,2 kartų per savaitę, antrąją vietą užima „Audi“ vairuotojai – 2,1 kartų, o „bronzos medalį“ laimėjo turintys „Volkswagen“ automobilį -1,9 kartų.  Po jo reitingo lentelėje išsirikiavo „Peugeot“ – 1,8 kartų, „Ford“ – 1,7 kartų , „Mercedes“ – 1,6 kartų , „Honda“ – 1,5 ir  „Porsche“ – 1,2 kartų per savaitę. Tikriausiai moterims nereikia aiškinti, kad  didesnį  dėmesį atkreiptų į „BMW“ automobilius. Žinoma, kai prie jo vairo sėdi dar ir patrauklus vyras.

Kiekvienas žmogus turi savo apibrėžtą socialinę zoną

Pažintys mašinų spūstyse turi ir dar vieną labai didelį pliusą. Tikriausiai ne vienam teko girdėti, kad kiekvienas žmogus turi savo apibrėžtą taip vadinamą socialinę zoną, į kurią lengvai įleidžiami svetimi žmonės. Pavyzdžiui, prekybos centro zona su joje dirbančiais pardavėjais, asmeninė zona, į kurią gali patekti tik labai gerai pažįstami ir patikrinti žmonės. Tarkim, kolegos. Ir intymi zona, skirta tik išrinktiesiems, brangiems ir mylimiems žmonėms. Todėl bet kokioje viešoje erdvėje žmogus daugiau ar mažiau jaučia diskomfortą, jei arčiau nei per pusmetrį pradeda sukiotis svetimas žmogus. O štai mašinos zona – tai visas jos salonas. Todėl net ir labai susikaustęs vyras, galvojantis, kad susipažinti gatvėje su moterimi –  per sudėtingas uždavinys ir ne jo jėgoms, gali lengvai atsiduoti nieko neįpareigojančiam flirtui sėdint mašinoje, kur nereikia net užpakalio pakelti nuo sėdynės.

Galima susitvarkyti asmeninį gyvenimą neišlipant iš mašinos

Tačiau vis dėlto nevertėtų tikėtis iš vyrų iniciatyvos įstrigus spūstyse.Todėl norint „pakabinti“ patinkantį vyrą, reikėtų pačioms kontroliuoti situaciją! Tiesa, prieš ketinant susitvarkyti savo asmeninį gyvenimą neišlipant iš automobilio, pirmiausiai reikėtų išsiaiškinti, koks susipažinimo stilius arčiausiai širdies.

Jei moteris ryžtinga ir pasitiki savo jėgomis, neturi įpročio ašaroti dėl menkiausios nesėkmės, tai jai tiktų bene populiariausias Vakarų Europos šalyse gyvenančių žmonių patirtis. Blaškydamiesi, pypsėdami, nervindamiesi ir keikdamiesi spūstyse, netrukus vyrai vairuotojai aprimsta ir ima žvalgytis į sėdinčius kitose mašinose, ypač jei spūstis tęsiasi ilgiau kaip pusvalandį. Štai tada moteriai ir reikia parodyti visus savo sugebėjimus. T.y. norint, kad išsirinktas objektas atkreiptų į ją dėmesį arba bent į naujas jos mašinos  padangas, reikėtų kiek nuleisti stiklą ir užduoti gal kiek ir kvailoką, užtat visai originalų klausimą „kaip jūs galvojate, jei dabar visi čia stovintys imtų ir nusiųstų kelių policijos viršininkui SMS, kur išdėtų jį į šuns dienas, ar jam bent kiek sugadintų nuotaiką?“ Arba priešingai – pasakyti svajingai: „gaila, kad nenuleidžia rato, aš būtinai paprašyčiau jūsų pagalbos“. 

Džentelmenas vyras ir kelyje džentelmenas

Bet galima pamėginti  ir sudėtingesnį variantą, užtat įdomesnį, kurį kai kas jau ir išmėgino. Išeidamos iš darbo pagriebkite popieriaus lapą ir flomasterį ir įlipusios į mašiną pasidėkite juos greta, ant keleivio sėdynės. Kai spūstyje susitiks žvilgsniai su tinkamu kandidatu, imkite ir parašykite ant lapo didelėmis raidėmis: „Man taip pat labai nuobodu laukti, gal  pabendraukime?“ Apačioje parašykite savo telefono numerį ir pridėkite lapą prie stiklo. Aišku, pirmiausiai vyras pagalvos, kad jis padarė stiprų įspūdį moteriai, jog ši neatsispyrė pagundai  žengti tokį ekstravagantišką žingsnį. Po to vyras turėtų  nieko nelaukęs paskambinti ir beliks tik susitarti, kur ir kada susitinkate.

O jei ši pakankamai aktyvus ir drastiškas susipažinimo būdas ne trapios ir subtilios moters charakteriui, galima  užmegzti kontaktą kelyje ir kitaip. Svarbiausia, nepamiršti pagrindinio principo:  „ džentelmenas vyras ir kelyje džentelmenas“ Tačiau tam reikalui labai pagelbėtų senas akumuliatorius ar nuleistas ratas. Tik negalvokite, kad įjungusios avarinį signalą  ir kukliai sėdėdamos mašinoje, prišoks kuris nors vyras. Moteris turi išlipti iš mašinos ir pradėti blaškytis gatvėje, o kai akis užklius už simatiško vyro, iš karto, nesidairydamos ir pulkite prie jo. Tiesa, pageidautina prieš tai dar bent pakelti variklio dangtį arba išimti atsarginį ratą iš bagažinės. O jei lauke dar lytų, o jūs būsite apsiavusi vasariniais bateliais, žiūrėk, iš norinčių jums padėti susidarys dar viena spūstis.

Mašinų spūstys turi vieną ypatybę

Tačiau bene pats mėgstamiausias moterų būdas susipažinti spūstyse – parašyti skelbimą, kad parduoda savo automobilį ir telefono numerį, o paskui priklijuoja jį prie užpakalinio lango stiklo ar tiesiog ten pat „numeta“. Svarbiausia, kad skelbimą pamatytų sėdintis gretimoje mašinoje ir jam susidarytų įspūdis, jog tai – gryna teisybė. Tačiau moterys turėtų nepamiršti, kad atsakydamos į arčiausiai stovėjusių varuotojų skambučius, jos turi kalbėti tik apie „parduodamą automobilį“, kad įsitikintų, jog telefoną aptiko „ne laiptinėje ar šiukšlių konteineryje“. O jei vyras patiks iš balso, žavingai nusijuoktų ir pasakytų, kad automobilį jau pardavė, o skelbimą nespėjo išmesti! Užtat dabar ji vaikšto pėsčia, bet jei jis pavežtų iki parduotuvės...

Mašinų spūstims būdinga viena ypatybė, neturinti nieko bendro su moters ir vyro noru susipažinti. Įstrigus spūstyse, nors ir labai iš lėto, bet vis dėlto mašinos nestovi vietoje, juda. Todėl, jei moteris nusprendė veikti, tai ji turėtų tai daryti drąsiai ir greitai! Priešingu atveju, nespėsite mirktelėti blakstienomis, o jūsų potencialaus gerbėjo eilė atsidurs keletą metrų į priekį ir daug žadanti pradžia gali baigtis nė neprasidėjusi. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius