Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kerštingas „supermenas“

Sveika, Ramune. Štai neseniai rašėte apie kerštingą „supermoterį“, o ką galėtumėte pakomentuoti apie panašų atvejį, tik kai tai yra vyras? Pažįstu vieną labai išvaizdų vaikiną, kuris keičia moteris kaip kojines ir, kiek žinau, niekad su jomis rimtai nesuartėja. Jis bandė kabinti ir mane, bet kadangi aš jaučiau, kad jam esu tik sekso objektas, aš jo neprisileidau, nors jis yra labai įdomus, protingas, žavingas, apsiskaitęs vaikinas. Tačiau, jis yra labai sarkastiškas, ciniškas, šaiposi iš žmonių, o ypač merginų. Ačiū iš anksto už atsakymą. Živilė.
Ramunė Pajuodytė
Ramunė Pajuodytė / Gedimino Žilinsko nuotr.

Sveika, Živile. Taip, tu teisi, situacija iš esmės yra kažkuo panaši į prieš tai aptartą. Greičiausiai tas vaikinas pyksta ant moterų ir joms keršija. Gali būti, jog jo santykiai su mama ar kitomis jam svarbiomis moterimis vaikystėje buvo labai komplikuoti. Galbūt vaikino mama buvo šalta, neprieinama, nepakankamai rūpestinga ar dėmesinga jo poreikiams arba atvirkščiai – perdėm įkyri, kontroliuojanti, valdinga, isteriška moteris. Galbūt jo tėvas, kuris jam buvo autoritetas, labai nuvertindavo mamą bei visas moteris.

Taigi vaikinas dėl kažkokio mamos bei tėvo elgesio gali jausti nuoskaudą, kartėlį, apmaudą ar net panieką savo mamai, o kartu ir visoms moteriškos giminės atstovėms. Tokie vaikinai mano, kad moterys, merginos yra silpnesnioji ir „žemesnioji“ lytis ir jos jiems įdomios nebent tik kaip sekso objektai, kurių pagalba galima iškrauti savo seksualinę energiją. Neretai toks vaikinas net didžiuojasi tuo, kad jam visiškai nereikia merginų. Jis domisi tik „vyriška“ veikla, pavyzdžiui, sportu, politika, medžiokle, filosofija ir pan. Taipogi jis nejaučia moterims jokios pagarbos, nenori su jomis užmegzti artimesnių emocinių santykių, o juolab – kažkaip įsipareigoti.

Neretai pyktis, nuvertinimas jaučiamas ir vaikams, į kuriuos jis žiūri kaip į menkas, vargšiškas, pažeidžiamas, infantiliškas būtybes. Taip pat jaučiama panieka ir savo vidiniam vaikiškumui. Net jei toks vyras sutinka jam labai patinkančią moterį, jo meilė trunka labai trumpai, nes vyriškis tiesiog nesugeba atsakyti į jos jausmus. Šis vyras labai bijo tikro intymumo, ir akimirką pabuvęs rojuje, greitai vėl tampa sarkastiškas ir ciniškas nuoboda – atsiskyrėlis. Žinoma, gyvenime pasitaiko ir stebuklų. Toks vyras visgi turi šansą savo brandžiame amžiuje užmegzti meile, rūpesčiu ir šiluma paremtus santykius. Žinoma, tam reikia itin stiprios moters asmenybės. Ji turi būti kantri, jam atsidavusi ir iš tikrųjų jį priimanti ir mylinti moteris – karalienė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius