Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokio amžiaus moterys labiausiai patinka vyrams

Remiantis britų sociologų tyrimo, atlikto tarp 27–57 metų vyrų, duomenimis, labiausiai vyrus traukia ir domina vyresnės nei 30 metų moterys. Tuo tarpu tokios pat prieš septynerius metus atliktos apklausos rezultatai buvo priešingi – tada apklaustieji teigė, kad kuo moteris vyresnė, tuo ji mažiau geidžiama vyrų, rašo „The Daily Telegraph“.
Moteris su gele
Moteris su gele / 123RF nuotr.
Temos: 2 Seksas Santykiai

Užtat dabar nauja mokslinės grupės apklausa padėjo išsiaiškinti, kaip kardinaliai pasikeitė vyrų pomėgiai. Remiantis naujais rezultatais, vyrai labiausiai vertina moterų pasitikėjimą savimi, stilingumą ir individualumą.

Apklausti  vyriškos lyties atstovai neslėpė, kad juos labiausiai žavi kiek vyresnės nei trisdešimtmetės moterys. Anot tyrimo vadovės daktarės M.Mensih, šiuolaikiniams vyrams patinka moterų sugebėjimas eiti per gyvenimą aukštai iškėlus galvą ir nesukant jos dėl to, ką apie jas galvoja kiti.

Kitaip tariant, juos žavi tokių moterų pasitikėjimas savo jėgomis. O tokią savybę daugelis moterų išsiugdo tik bėgant metams ir įgyjant daugiau gyvenimo patirties. Be to, specialistai pažymėjo, kad skirtingo amžiaus vyrai ėmė puikiai susivokti madoje. Todėl ir moterų rengimosi stilius vyrams tapo vienu iš jų grožio kriterijų.

Tyrėjai pridūrė, kad nesąmoningai visus vyrus pirmiausiai traukia moters išvaizda – tai jos drabužiai, aksesuarai ir moters vidus, išreiškiamas gestais, signalais ir žvilgsniu. Tik tada, kai visi šie elementai harmoningai dera, moteris vyro akimis gali būti ne tik stilinga, nepriklausoma, bet ir geidžiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius