Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merginos atsako į karštą klausimą: ar joms svarbus vyriško pasididžiavimo dydis?

Ar merginoms svarbus vyriško pasididžiavimo dydis? Tokį klausimą tinklaraščio „SimpleSexyStupid“ kūrėjai uždavė San Diego universiteto (JAV) studentėms. Ir atsakymų sulaukė įvairių.
Merginos atsako į karštą klausimą: ar svarbus vyriško pasididžiavimo dydis?
Merginos atsako į karštą klausimą: ar svarbus vyriško pasididžiavimo dydis? / Youtube.com stop kadras
Temos: 2 Orgazmas Seksas

Nors nuomonių pasitaikė visokių, San Diego universiteto studentės sutaria: vyriško pasididžiavimo dydis lytinio akto kokybei turi didelę įtaką. Tiesa, kelios merginos bando guosti tuos, kurių pasididžiavimai mažesni – sako, jei tik moki juos tinkamai panaudoti, mergina gali likti labai patenkinta. 

„Sakyčiau, penio dydis pasidaro svarbus tokiu atveju, jei jis labai mažas“, – juokėsi viena iš pakalbintų studenčių. „Manau, dydis nėra pats svarbiausias... Juk vaikinai žino, ką su tuo daiktu daryti“, – guodė kita. 

„Jeigu žinai, ką su juo daryti, tada tau tikrai gali pasisekti“, – užtikrintai kalbėjo kita studentė. „Jei esi nepatyręs, tada geriau būtų, kad penis būtų ilgesnis, bet jei turi patirties, viskas gali būti gerai ir su mažesniu“, – tikino dar viena. 

Tiesa, visos merginos, paklaustos, kada jų patirti lytiniai santykiai buvo prasčiausi, tvirtino: kai vaikino pasididžiavimas buvo per mažas. 

VIDEO: College Girls on "Does Size Matter?"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius