Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sužavėk kaip Džeimsas Bondas. 5 patarimai ir Vytauto Rumšo komentaras

Vyras, kuriam įėjus į kambarį, žmonės nuščiūva ir nejučia atsisuka. Vyras, kuris, visada išlieka taktiškas, bet tuo pačiu ir šarmingas. Vyras, kuris moteriai bare niekada nepasakys „kodėl atrodai tokia liūdna?“. Jam ir nereikia „kabinimo“ frazių – moterys pačios užkalbina jį akimis. Būti tokiu vyru, kuris paliktų gerą įspūdį ir sužavėtų aplinkinius lyg legendinis Džeimsas Bondas, gali kiekvienas. Štai 5 veiksmingi patarimai, kaip tai padaryti.
Vytautas Rumšas jaunesnysis
Vytautas Rumšas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Domėtis pasauliu. Džeimsas Bondas nesėdi vakarais ant sofos – jis nuolat kažką veikia. Norėdamas patraukti moterį, vyras turi būti jai įdomus (atsimeni posakį, kad moterys myli ausimis?). 15 minučių per dieną įdomiam straipsniui ar intriguojančiai knygai, koncertas vakare su draugais, naujas spektaklis kas pora mėnesių ar savaitgalio išvyka su draugais į kitą miestą –prisirinkus įspūdžių, užburiančios istorijos liejasi per kraštus.

Užkariauti virtuvę. Tikras džentelmenas turi savo firminį patiekalą. Deja, greičiausiai tai nėra vištienos salotos su majonezo padažu. Jei ties šiuo gaminiu baigiasi tavo kulinariniai sugebėjimai, šitą nesusipratimą reikia skubiai atitaisyti. Kaip? Susirasti naują receptą, ištobulinti jį, kol rezultatas ims džiuginti, ir išbandyti su draugais. Užkariavęs virtuvę, užkariausi ir moterį.

Surengti vakarėlį. Visi mėgsta žmogų, kuris rengia vakarėlius. Pirma, tai rodo, kad jis organizuotas. Antra, kad mėgsta bendrauti. Trečia, yra dosnus. Tai visos savybės, kurios telpa į žodžius „geras tonas“ ir kurių moteris tikisi iš tikro džentelmeno. Į vakarėlį galima pakviesti 10 artimiausių bičiulių ir pasiūlyti jiems atsivesti po vieną draugą. Be to, vakarėlį suorganizuoti daugeliu atveju kainuoja pigiau nei praleisti vakarą statant kokteilius bare, ypač, jei kiekvienas svečias atsineša po savo gėrimą.

Gyvenimas tikrai tampa nuobodus, jei visas savo dienas skiriame darbui, valgymui, miegui ir televizoriui. Ir jis nušvinta visai kitokiomis spalvomis, kai gyvenime atsiranda vietos naujai veiklai.

Atrasti naujų pomėgių. Gyvenimas tikrai tampa nuobodus, jei visas savo dienas skiriame darbui, valgymui, miegui ir televizoriui. Ir jis nušvinta visai kitokiomis spalvomis, kai gyvenime atsiranda vietos naujai veiklai. Alpinizmo kursai, bėgiojimas, kaitavimo mokykla, „FastLap“ lenktynės – pasirinkimas tikrai didelis. Jei esi įdomus sau, būsi įdomus ir aplinkiniams.

Turėti savo nuomonę. Pripažinkime, visiems įdomu pasiklausyti žmogaus, kuris turi savo gyvenimo filosofiją. Kokie tavo gyvenimo principai? Kuo tu tiki, dėl ko tau užsiliepsnoja akys? Vyras, nebijantis atvirai kalbėti ir išsakyti savo nuomonę, pasidalyti įkvepiančių žmonių mintimis, bus daug įdomesnis už patį Džeimsą Bondą.

Vytauto Rumšo jaunesniojo komentaras

Aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis gali būti tituluojamas vienu džentelmeniškiausių Lietuvos vyrų. Ką jis pataria tiems, kurie nori palikti gerą įspūdį? Būti džentelmenu lengviau nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

„Manau, kad džentelmenas yra harmoningas žmogus, jame dera vyriškumas, pagarba aplinkiniams ir, be abejonės, savęs priežiūra (sportas, apranga, išvaizda). Jei nori būti džentelmenu, gerbk aplinkinius, mylėk savo darbą ir neapgaudinėk kitų“, – pataria Vytautas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius