Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaistas nuo krizės – meilė ir seksas

Kaip apsiginti nuo kūno ir dvasios ligų, atsikratyti paniškos ekonominės krizės baimės? Žinoma žolininkė Adelė Karaliūnaitė, dainininkės Gintarės Karaliūnaitės motina, įsitikinusi: nuo visų šių negandų gali išvaduoti orgazmas, rašo dienraščio „Lietuvos rytas“ priedas „Gyvenimo būdas.
Valentino dienos proga 15min.lt dovanos kelionę į Prahą, Vieną ir Budapeštą.
Kuo daugiau meilės ir švelnumo, tuo mažiau minčių apie krizę. / „Scanpix“ nuotr.

Pasvalio rajone, Joniškėlio miestelyje, gyvenanti žolininkė padeda visiems, kurie į ją kreipiasi dėl intymaus gyvenimo problemų. Taką į jos namus pramynė ir vyrai, ir moterys. Adelės sukurti žolių mišiniai moterims padeda įžiebti aistrą, o vyrams padidina lytinį pajėgumą, rašo dienraštis. Žolininkė savo pacientams pataria, kaip elgtis su partneriu intymiomis akimirkomis. Jei reikia, paruošia žolelių mišinių ar užpilų.

Vyriausiam jos klientui – 76-eri, o jo žmonai – 72 -eji metai. Žolininkės teigimu, po jos duotų patarimų pora gražiai sutaria ir gyvena aktyvų lytinį gyvenimą.

Moteris prisimena, kaip kartą, paruošusi arbatą organizmui stiprinti, ant maišelių užrašė: „Orgazmui stiprinti“. Tąsyk, jos teigimu, arbatą pirkėjai išgraibstė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius