-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viliojimo eksperto Eidmino Zakso patarimai: ką daryti, kad moters susižavėjimas vyru būtų ne trumpalaikis ir ji nepabėgtų?

Sveikas, Eidminai, niekaip neatrandu gyvenimo tikslo, blaškausi tarp merginų, jau daug metų esu vienas. Norėčiau susirasti merginą, tokią kokios noriu, o ne tik šiaip, kad ją turėčiau dėl vaizdo. Jaučiu, kad be meilės man jau yra prastai.
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Seksas Santykiai

Gėda prisipažinti, bet jau kokius 8 metus Valentino dieną praleidžiu vienas, kokius 8 metus neturiu merginos. Turėjau jų tikrai nemažai, keisdavau jas kaip kojines, bet pastebiu, kad su metais, man jau sunku ir tą merginą užkalbinti, ir juo labiau, susipažinus klube, parsivesti namo.

Pasitaiko tokių, su kuriomis norisi numalšinti savo geidulį, aistrą, bet nieko rimto neišeina. Visada „užšoku“ ne ant tos. Visada žiūriu į didelę krūtinę, o tokios merginos turi daug didesnį vyrų pasirinkimą, todėl dažnai nuo manęs pabėga.

Mano finansinė padėtis nėra gera, bet klubuose aš, ko gero, sudarau kitokį įspūdį, nes esu pakankamai aukštas, mėgstu gerai apsirengti. Todėl merginos pagalvoja, kad lyg ir turiu pinigų, bet kai susitinkam, ar pas mane namuose, ar kavinėje, aš stengiuosi išsisukti kuo pigiau arba išvis į kavines neiti, o kavos pasiimti „Statoile“ ar kažkur kitur, panašioje vietoje. Apibendrinant: merginos greitai manimi susižavi ir greitai nuo manęs pabėga.

Kas liečia finansinę padėtį, tai prieš kelerius metus su draugais atidarėme įmonę, bet nesenai teko ją uždaryti. Nesutapo nuomonės, pamažu pradėjom vienas kitu nepasitikėti. Reikėjo daug investicijų, pinigai baigėsi, liko daug skolų, bankas laukia kredito.

Norėčiau apsispręsti, ko noriu iš gyvenimo. Be meilės atsirado stresas, įvairios ligos, energija vis senka, nieko nesinori. Darbe dirbu daug, ilgai, bet pinigų vis vien nėra. Kartais pagalvoju, negi yra tokių „lūzerių“, kaip aš...

Gal gali pakomentuoti, kaip man šioje kryžkelėje elgtis? Povilas

Labas, Povilai,

Visų pirma sveikinu, kad imiesi veiksmų ir mėgini kažką daryti, kad susikurtum gražesnį gyvenimą.

Kad merginos nuo tavęs pabėga, nereikėtų kaltinti jų krūtinių. Problema ne ta, kad moterys turi daugiau pasirinkimo.

Problema taip pat nėra ta, kad tu neturi pinigų. Dalis tavo problemos yra tame, kad ką spinduliuoji, tą ir trauki. Mėgsti apsirengti prabangiais rūbais, tuomet ir trauki merginas, kurios mėgsta prabangą. Tačiau jos staiga pamato, kad buvo apkvailintos, todėl natūralu, kad nuo tavęs pabėga. Taigi paprastas patarimas: renkis pagal savo kišenę. Arba jei tau tai per sunki užduotis, tuomet renkis taip, kad drabužių „brendai“ būtų nepastebimi.

Kita dalis problemos yra tavo elgesyje. Jokiu būdu per pirmus pasimatymus nesivežk merginos gerti kavos į degalinę. Jau geriau yra išvis nieko nepirkti ir tiesiog pasivaikščioti parke ar pagrindinėje miesto gatvėje. Tačiau jei lauke šalta, pasikviesk merginą į kavinę ir pats užsisakyk arbatos. Tokiu atveju, kažin ar mergina drįs užsisakyti desertą, todėl viskas kainuos ne ką brangiau nei degalinių kava.

Didžiausia problemos dalis yra tavo požiūryje. Galima su nauju, blizgančiu automobiliu nesugebėti suvilioti jokios merginos ir galima pasiekti tai, kad puiki mergina sėstųsi į seną, neprižiūrėtą ir purviną automobilį. Esmė yra ne tame, kiek pinigų turi, o tame, kaip verti moterį šalia tavęs jaustis. Na, o moterų savijauta priklauso nuo tavo savijautos.

Jeigu dėl to, kad neturi pinigų, tu jautiesi negerai, jeigu mėgini slėpti savo finansinę padėtį, tuomet normalu, kad merginos taip pat jaučiasi nemaloniai. Jos pastebi tavo veidmainiavimą, todėl nuo tavęs pabėga.

Bet jei tu susitaikytum su tokia savo padėtimi, jei  tau tai nebūtų kliūtis, tuomet ir merginos tai priimtų. Aišku vien to neužteks. Dar teks priversti moterį šypsotis, jaustis gražia, saugiai ir tik tuomet ji norės būti šalia tavęs.

Taip, moterims vyro materialinė padėtis, kaip ir vyrams moterų grožis, yra svarbūs dalykai. Bet jie nėra patys svarbiausi. Svarbiausia yra, kaip du asmenys vienas šalia kito jaučiasi.

Jei nori išspręsti savo problemą, išanalizuok, ką darai blogai. Dar kratą pergalvok, kodėl moterys nuo tavęs pabėga, galbūt yra daugiau dalykų, kurių aš nepastebėjau. Ko gero pats geriausias būdas tai padaryti yra tiesiog paklausti visų tų merginų, kurios nuo tavęs pabėgo. Parašyk joms žinutę: „Noriu susirasti puikią merginą, tačiau manau, kad visų pirma turiu sutvarkyti save. Kaip manai, kokios yra blogiausios mano savybės? Būsiu labai dėkingas už nuoširdumą.“ Aišku, perlipti per savo ego ir užduoti tokį klausimą nėra lengva, bet atsakymas gali būti aukso vertės, kuris labai stipriai pagerins tavo gyvenimo kokybę.
Po to, kai suprasi savo klaidas, išsiaiškink, kokios merginos ieškai. Pagalvok, kokios turi būti jos vertybės, koks charakteris, kokia išvaizda. Kuo aiškiau žinosi, ko nori, ir kuo daugiau tavo ieškomų savybių turės sutikta mergina, tuo lengviau bus priimti tai, kad galbūt jos krūtys nėra tokios, kokių tu norėtum.

Galiausiai imkis veiksmų. Tu gali susirasti puikią, tavęs vertą merginą. Tiesiog turi imtis veiksmų. Nebus lengva, prireiks laiko, bet galiausiai, jei nepasiduosi, tu ją atrasi.

Esi gyvenimo tarpsnyje, kai aplink tave daugybė žmonių jau yra kažką pasiekę, tau sunku, kad neturi merginos, kad nenusisekė verslas, bet tu, kaip ir kiekvienas kitas žmogus, savo rankose turi šiandieną, rytojų ir visas kitas dienas. Klausimas yra ne tai, ką tu turi šiandien. Klausimas yra: ką esi pasiryžęs šiandien padaryti, kad rytoj turėtum tai, ką nori turėti. Tiesiog stabtelk, apgalvok, ką turi daryti, kad rytoj būtum patenkintas savo gyvenimu, tuomet ryžtingai priimk sprendimą ir pradėk veikti.

Tikiuosi po kelerių metų iš tavęs išgirsti puikių žinių. Sėkmės.

Knygos „Suviliok moterį“ autorius Eidminas Zaksas, www.suviliokmoteri.lt

Pauliaus Imbraso nuotr./Eidminas Zaksas
Pauliaus Imbraso nuotr./Eidminas Zaksas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius